Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Saját utad járod vagy beállsz...

Saját utad járod vagy beállsz a "csatasorba"?

Figyelt kérdés

Ugye, hogy nincs annál jobb ha saját utad járod, nincs főnököd és saját erőből tudsz boldogulni?

Vagy inkább ugy gondolod hogy az a jó ha van egy fönököd aki megmondja mikor mit csinálj és akkor rug ki amikor ő akar, viszaél a hatalmával és játszik ahogy ő akar, hisz megteheti, hisz Ő a fönök, övé a pénz , a cég,hisz ő is a "saját utját" járja :))

2010. febr. 27. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Nem derül ki számomra, te is saját utadat járod-e, vagy csak szeretnéd azt járni? Persze, nincs annál jobb dolog, ha valaki a saját maga ura, én ezt teszem már rég óta.

Olvastad már Robert Kiyosaki könyveit, ha nem sokat lehet belőle tanulni.

2010. febr. 27. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Én életem során amit idáig megtapasztaltam , arra jöttem rá ,hogy jobb a saját út.

De ezt a kérdést csak úgy általánoságban kérdezem, hogy az emberek véleményére vagyok kiváncsi, hogy szerintük mi a jo.

Ez egyfajta közvélemény kutatás :)

2010. febr. 27. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki szeretné a saját útját járni, de nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy önálló vállalkozásba kezdjenek.

Pl. ha valaki szeret buszokat vezetni, akkor vagy vesz egy buszt és azzal fuvarozik (esetleg ha jól megy, akkor fizet egy sofőrt maga helyett), de ha nincs jó pár milliós tőkéje, akkor marad a Volán/BKV stb és lehet beosztott...

2010. febr. 27. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szépen és okosan hangzik amit írsz. A baj az, hogy a "saját úton járás"-hoz vagy hatalmas kezdeti tőke kell, vagy valamilyen kiemelkedő képesség (vállalkozói, üzleti, művészi, feltalálói stb.), illetve valamiféle stratégiai érzék, amivel az ember kiépíti a saját, egyedi életútját, jövedelemforrását.

Na most az emberek többsége ezek egyikével sem rendelkezik, hanem már a neveltetése során beleivódik az alkalmazotti tudat, és örül, ha egy hónapban ki tudja fizetni a rezsit meg a kaját.

2010. febr. 28. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!