Ha netbankon utalok lovét a paypal számlámra, kb mennyi idő mire meg érkezik a pénz?
Figyelt kérdés
már vagy 4 órája elutaltam a lovét és még mindig semmi... kicsit aggódom hogy buktam a pénzem, vagy esetleg napok kédése is lehet ?2015. jún. 3. 18:07
2/5 anonim válasza:
Ha az instant feltöltést választottad és tudtál bankon belül utalni, akkor rajta kéne, hogy legyen. Egyébként 2-3 nap.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. jún. 6. 16:58
4/5 A kérdező kommentje:
Nos eltelt egyhét az utalás óta, még mindig semmi ,megnéztem minden adat megeggyezik ami kell az utaláshoz stb... Most nem tudom mit tegyek, azon gondolkodtam hogy lehet létezik olyan hogy valamit aktiválni kell a fiokban hogy érkezhessen rá pénz ?
2015. jún. 10. 18:09
5/5 anonim válasza:
A közleménybe beítrad a kódot, illetve a nevek (paypal,bankszámla) megegyeznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!