Aliexpress miért nem fogadja el a kártyaszámom?
Figyelt kérdés
Német Sparkasse-s kártyával szeretnék rendelni, de azt írja ki, hogy érvénytelen kártyaszám. Lehet ahhoz köze, hogy Magyaro.-ra rendelnék német kártyával? Tudna valaki segíteni?2015. máj. 31. 23:59
1/7 anonim válasza:
Inkább az a valószínű, hogy a kártyád nem alkalmas internetes fizetésre.
2/7 anonim válasza:
Nekem osztrák sparkasse kártyám van. Nem lehet vele neten fizetni. Az elsőnek igaza van. Nem alkalmas netes fizetesre a kártyád...
3/7 anonim válasza:
Próbáltál PayPal accot létrehozni? Hátha azzal működne...
4/7 anonim válasza:
TErmék alatt Payment résznél ott van hogy milyen kártyákkal lehet fizetni. Sparkasse nem tudom mi. De olyan lehetőség nincs az tuti. Visa, Mastercard, Maestro van.
5/7 anonim válasza:
Paypal-al nem lehet alin fizetni. Teljesen mindegy,hogy alin a kártya típusa szerepel,hogy elfogadja,ha a bank nem engedélyezi a netes fizetést..
6/7 anonim válasza:
Sparkasse az nem lehetőség,hanem bank!!! Olyan,mint OTP, Cib.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mivel maestro kártya ezért gondoltam, hogy lehet azzal is de akkor maradok az otp-s mastercardos kártyámnál, bár még azzal sem vásároltam így sosem, mindig csak utaltam, remélem azt elfogadja.
2015. jún. 3. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!