Hogyan hajtsam be a "ruhapénzt" a cementgyáron?
Figyelt kérdés
Ma voltam a folyóparton, a Közvágóhíd Hév megálló utáni partszakasz legvégében, egészen a víznél, néztem a Jet-skiseket. Pont ott van egy régi vaskapu, azt a gyár vagyonőre vastagon bekente kocsikenőccsel, hogy a csövesek ne másszanak be ott a Cementgyárba. Ez az olaj átkerült a kapuról a falra, meg a korlátra ami már nem gyárterület. Ezeknek én nekitámaszkodtam, és tiszta gépzsir lett a GAP vitorlásdszekim, meg a New Yorker farmerem, nem jön ki a világos szineiből. Mit írjak a gyár "ügyvezető titkárjának" a ruhakáromról??2015. máj. 31. 17:16
1/7 anonim 

válasza:

majd legközelbb nem támaszkodsz.
2/7 anonim 

válasza:

Semmit. Úgy is max csak kiröhögnek.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen de ott családok gyerekkel is kijönnek nézelődni azok is olyanok lesznek.
2015. máj. 31. 17:57
4/7 anonim 

válasza:

Akkor gyűjtsd össze a károsultakat és vonuljatok együtt a gyár ellen! Vagy takarítsd le a mocskot, hogy más ne járjon így! Vagy szólj nekik, hogy takarítsák le!
5/7 anonim 

válasza:

WTF?!
Minél viccesebbet írjál, had nevessenek rajta. Bár így is fognak, az tuti..
6/7 anonim 

válasza:

"már nem gyárterület"
Biztos nagyon együttéreznek majd veled gondolatban. Ennél többre ne nagyon számíts. Enyi erővel kb. a Müpához is fordulhatnál a kárigényeddel.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor nekem mért mondta a gépjárművezető oktatóm 1991-ben hogy ne öntsem le a gyalogost mert kiküldik a tisztítószámlát?? És akkor még nem is volt GAP.
2015. máj. 31. 22:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!