Mennyire megbízható a "Mondd el Nekem" nevű cégtől rendelni?
A "Mondd el Nekem" cég weboldalán két ígéretes termékre bukkantam: az "Anya, mondd el nekem!" és az "Apa, mondd el nekem!" című történetkönyvekre.
Viszont több furcsaság is van a céggel kapcsolatban.
Bár a Facebookon megjelenő fizetett hirdetésük alatt sok komment érkezik, valósnak tűnő profilokból, a hagyományos posztjaikra alig jön reakció. Az Instagram fiókjukon kevés követő van, a weboldalukon AI generált videók láthatók, és az ÁSZF-ben spanyol (tenerifei) szolgáltató neve és székhelye szerepel.
Kinek van tapasztalata a céggel?
Merjek rendelni tőlük, vagy inkább ne?

A szolgáltató neve: Tenerife Investment and Development S.L.
A szolgáltató székhelye (és egyben a panaszügyintézés helye): 38660 Playa de Las Americas, Calle Venezuela 20
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@monddelnekem.com
A szolgáltató cégjegyzékszáma/nyilvántartási száma: B09721580
A szolgáltató adószáma: B09721580
Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve / engedélyező hatóság és engedély szám (ha van): Javier Martinez del Moral Notario, Tenerife, Spanyolorszag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!