Mennyi esélye van annak, hogy eladjam a rajzaimat?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy esetleg megpróbálkoznék azzal, hogy a rajztudásommal keressek pénzt. Szépen rajzolok, tökéletes portrékat tudok rajzolni, de más témában is megy a rajzolás. Azért nem szeretnék "kiülni" sehova, hogy portrékat rajzoljak azoknak, akik arra járnak, mert még nincs benne annyi rutinom, hogy rövid idő alatt elkészítsem.2015. máj. 30. 16:56
1/5 anonim válasza:
Esetleg ismerősöknél lehet esélyed. Komoly bevételed nem lesz belőle.
2/5 anonim válasza:
Mivel szine mindenkinek van már kamerás telefonja, ezért a valósághű portréknak vagy tájképkenek nagyon kicsi a piaca.
Állj rá olyan stílusra ami nem a valóságot másolja egy az egyben, pl. portré helyett karikatúra és szerintem máris jobbak az esélyeid.
Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
17 éves leszek egy hét múlva, ezért is nem találok nyárra diákmunkát (vagy nagyon messze van, vagy 18 az alsó korhatár).
2015. máj. 30. 19:01
4/5 anonim válasza:
Szia, bár a végzettségem építőmérnök de grafikusként dolgozok, megnézném egy két rajzodat!
5/5 AuroraRaw válasza:
szia c:
erre egy tökéletes hely a deviantArt.com
ha csinálsz saját fiókot és tényleg jó vagy, és ha jó az árazásod vinni fogják c:
angolul kell hozzá tudni, de feltételezem ezzel nem lesz baj
sok sikert!! c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!