Sikerült egy tetemesebb összeget felhalmoznom, mit kéne vele tennem?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Nem gazdag családból származom, de egész sok pénzt sikerült össze spórolgatni. Ti mit kezdenétek vele? Valami értelmeset szeretnék vele kezdeni. Nyelvvizsgám és jogsim már van. Remélhetőleg államilag támogatott egyetemre vesznek fel. Gyűjtsem tovább vagy kössem le vagy mit ajánlotok?2015. máj. 28. 13:30
1/10 anonim válasza:
párnában tartani nem érdemes, de az összegtől függ. Nézd meg hogy tudnád lekötni
2/10 A kérdező kommentje:
Előző héten tettem be a bankba és lekötöttem. Akkor ez a "legértelmesebb" mód?
2015. máj. 28. 13:58
3/10 A kérdező kommentje:
Az összeg meg lassan súrolja a 1M-t.
2015. máj. 28. 13:58
4/10 anonim válasza:
tartaleknak kivalo. az egyetem amugy is penzbe kerul.
5/10 A kérdező kommentje:
De ha államilag támogatott szakra megyek akkor ingyenes az egyetem, nem? Legalábbis egy megadott ideig.
2015. máj. 28. 14:14
6/10 anonim válasza:
maga az egyetem ingyenes, de attol meg lesznek koltsegeid.
7/10 A kérdező kommentje:
Tudsz példákat mondani? :D
De köszönöm eddigi segítséged.
2015. máj. 28. 15:28
8/10 anonim válasza:
szállás, kaja, könyvek, vizsgadíjak, pótvizsgadíjak, utazás,
bulizás
9/10 anonim válasza:
Indítani kéne egy "hogyan legyek életképes" tanfolyamot. HOgy a bánatos úristenbe kérdezhetsz olyat 18 évesen, hogy milyen költségek lehetnek egyetemen?? Jézus isten...
10/10 anonim válasza:
Szerintem tartsd továbbra is a bankban, lekötve a pénzt és persze gyűjtögess. A legrosszabb amit tehetsz, hogy az egyetemen elbulizod, vagy mindenféle cifra pénzügyi termékben szépen elégeted a megtakarításod. Az sosem baj, ha az embernek van egy kis pénzügyi biztonsága.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!