Ajánlólevél írása?
Nyáron mennék ki Angliába dolgozni. Mondták, hogy kellene szerezni két referenciát (hivatalos, személyes). Mivel ugye angolul kell, meg ami megfelelne referenciának ott feketén dolgoztam, és nem is tudnának nagyon angolul referenciát adni, ezért én írom meg őket és ők majd megnézik és aláírják.
De nem is ez a lényeg. Az ajánlólevél megírásában kérnék segítséget. A hivatalosnál egy építkezésen dolgoztam. Ilyenkor mit lehetne, mit szokás beleírni?
Illetve a személyes referenciánál ötletem sincs mit kéne írni. Mit szoktak?
Egy rakást találsz a gugliban:
Én is írtam ajánlólevelet gyakorlatilag majdnem ezek voltak benne.
Mi volt a feladatod, hogy végezted el, milyen munkagépekhez illetve munkafolyamatokhoz értesz, pozitív személyes tulajdonságaid, mióta dolgoztál a cégnél.
Az meg ne zavarjon, hogy feketén dolgoztál mert az új munkáltató nem adóhatóság senki sem fog utána nézni a kutyát sem fogja érdekelni.
Csak a referencia levelet aláíró fejest világosítsd fel, hogy melyik céghez mész és ha onnan jön egy szakmai ellenőrző telefon, nehogy letagadjon hirtelen ijedtében:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!