Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jó üzlet a VHS kazetták...

Jó üzlet a VHS kazetták DVD-re írása? És a tv-ből DVD-re írt műsorok, filmek árusítása dvd-n?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 15:59
 1/6 anonim válasza:
Nem olyan jó üzlet és illegális is. A házi VHS az más, de akinek ilyesmije van, annak sok van, és nem szeret sokat fizetni érte, pedig eléggé időigényes munka (munkahelyemen csinálunk ilyet).
2009. okt. 7. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogy lenne jó üzlet? Ma már szinte mindent le lehet tölteni, vagy eredeti DVD-n megvásárolni. Amit a TV-ból veszel föl, az nyilván nem premier film, hanem több éves, szóval azt a boltban is megkpja mindenki 1-2 ezer forintért originál csomagolásban, tévélogó és reklámmegszakítás nélkül, DVD minőségben, nem pedig VHS-ben. Szerintem felejtsd el.
2009. okt. 7. 16:37
 3/6 A kérdező kommentje:

A második hozzászólónak:

Sok film van a tévében, amit netől lehetetlen letölteni, és interneten sincs fenn! Ha pedig fenn van, akkor idegen nyelvű, és felirat sincs hozzá. Vagy csak dvd forgalmazónál van meg, sok ezer forintért. Az igényesebb művészfilmekhez nem, vagy igen drágán lehet hozzájutni. A tévés műsorokat meg sehol nem lehet kapni..

2009. okt. 7. 17:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólóak: én olyan 2000 Ft-ra gondoltam. Ez sok?
2009. okt. 7. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne vágj bele :D

Te nem nagyon régóta foglalkozhatsz ezzel :D

Na figyi

Amit a tv ben leadnak azt azért teszik mert már nincs rajta jogdijj és már a kutya sem veszi meg sehol!!

Évekkel ezelött elkezdtek bezárni a videotékák amikor elkezdett terjedni a neten a sok ingyen letölthetö film, én azokban az időkben ingyen hordtam haza zsákszámra műsoros videokazettákat amiket kidobtak volna a szemétbe a csődbement tékások!

Nemhogy 2 ezer ft ért de még 2 forintért sem fogja megvenni senki sem, kár a lemezt pazarolni nézz körül a csapból is a filmek folynak.

Talán pár havert behuzhatsz vele párszor a csőbe de milliókra ne számíts :P

2009. okt. 9. 01:08
 6/6 anonim válasza:

2000 Ft rengeteg. Mi 690-ért csináljuk óráját a családi videjónak (ebben a DVD is benne van).

Üdv: az első hozzászóló

2009. okt. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!