Amit Paypalra utalt rá az eladó, azt mikor írják jóvá a számlámon?
Figyelt kérdés
gondolom nem kell engedélyezni meg ilyenek, mert be se tudok lépni az internetbankba, de az egyenleget meg tudom nézni és nem jött rá pénz2015. máj. 21. 20:58
1/5 anonim válasza:
Akkor, ha te ezt kezdeményezed a Paypal fiókodban. Magától nem megy.
Főmenűben a "withdraw" menüpont lehet ezt kezdeményezni.
2/5 anonim válasza:
De várj. Ha itt visszatérítésről van szó (refund) akkor nem áll az, amit az előbb mondtam. Csak ez nem volt világos a kérdésből. Ha visszakaptad a pénzt egy vásárlás miatt, akkor 2-3 munkanap múlva lesz a pénz a bankszámlán, amihez a vásárláskor használt bankkártya tartozik.
3/5 A kérdező kommentje:
és mit kell beírni?
2015. máj. 21. 21:20
4/5 A kérdező kommentje:
jaaa köszi igen visszatérítés volt, akk nekem semmit nem kell csinálni?
2015. máj. 21. 21:20
5/5 klt válasza:
Nekem egyszer küldtek visszatérítést, és a paypal rendezettnek mutatta 1 nap után. Ehhez képest a számlámon (erste bank) több, mint 3 hét múlva jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!