Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha lenne 1...

Mit tennétek ha lenne 1 millió dollárotok?

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 04:50
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hé nyugi fiúk a házak árától függ hogy mennyit tudtok ennyi pénzből venni. Csak házra költenétek? Mit tenétek meg próbálnátok ki hogyan élnétek miket csinálnátok ha lenne ennyi pénzetek?
2015. máj. 22. 07:05
 22/26 A kérdező kommentje:
Mi változna? Mi maradna úgy ahogy eddig?
2015. máj. 22. 07:06
 23/26 A kérdező kommentje:
Lényegében mit mért tennétek?
2015. máj. 22. 07:06
 24/26 anonim ***** válasza:

#20-as

fhú, akkor bocs, de neked nagyon átk*rhatták a fejed, vagy csak szimplán nem vagy tisztában azzal, milyen környéken érdemes bérleti célú ingatlant vásárolni..

egy-két embernek már segítettem lakást venni és közel sem kerül annyiba, mint állítod és pláne nem "lepukkant", hanem egyszerű épített lakás..

de még egyszer megjegyzem, mert lehet nem érzékeled a különbséget:

***lakást*** segítettem választani, nem házat, kastélyt vagy kacsalábon forgó palotát..

az utóbbi három valóban nem jönne ki 100k alatt, a lakás viszont igen.

2015. máj. 23. 18:48
 25/26 anonim ***** válasza:

Nyilvan ha nalad az egy szobas, 40 negyzetmeteres, szar helyen levo lyuk lakasnak szamit, akkor mindenkeppen :)

Kivancsisagbol rakerestem a sajat PLZ-ben levo, 2 szobas vagy nagyobb lakasokra. A legolcsobb az egy 43 negyzetmeteres, 2 szobas lakas, 254.900....

Ez München tok atlagos keruleteben van, semmi extra, nem a legjobb de nem is a leglepukkantabb arabtanya. Hasonlo szinten levo nagyvarosokban (Stuttgart, Frankfurt, Hamburg) hasonlo arszinvonal van.

Ahol annyira olcso a lakas amit te beraktal, ott berlot is nehezen fogsz, plane nem kapsz havi 500 euro berleti dijat, mert ott a berlemenyek is joval olcsobbak.

2015. máj. 23. 22:28
 26/26 anonim ***** válasza:

Hogy a kerdezonek is valaszoljak.

Nem valtozna lenyegeben semmi. Ugyanazt csinalnam mint eddig, nem valtozna meg jelentosen az eletem, sot, leginkabb semennyire. 1 millio dollar az nem egy olyan hu de nagy osszeg.

2015. máj. 23. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!