Mit tennétek ha lenne 1 millió dollárotok?
#20-as
fhú, akkor bocs, de neked nagyon átk*rhatták a fejed, vagy csak szimplán nem vagy tisztában azzal, milyen környéken érdemes bérleti célú ingatlant vásárolni..
egy-két embernek már segítettem lakást venni és közel sem kerül annyiba, mint állítod és pláne nem "lepukkant", hanem egyszerű épített lakás..
de még egyszer megjegyzem, mert lehet nem érzékeled a különbséget:
***lakást*** segítettem választani, nem házat, kastélyt vagy kacsalábon forgó palotát..
az utóbbi három valóban nem jönne ki 100k alatt, a lakás viszont igen.
Nyilvan ha nalad az egy szobas, 40 negyzetmeteres, szar helyen levo lyuk lakasnak szamit, akkor mindenkeppen :)
Kivancsisagbol rakerestem a sajat PLZ-ben levo, 2 szobas vagy nagyobb lakasokra. A legolcsobb az egy 43 negyzetmeteres, 2 szobas lakas, 254.900....
Ez München tok atlagos keruleteben van, semmi extra, nem a legjobb de nem is a leglepukkantabb arabtanya. Hasonlo szinten levo nagyvarosokban (Stuttgart, Frankfurt, Hamburg) hasonlo arszinvonal van.
Ahol annyira olcso a lakas amit te beraktal, ott berlot is nehezen fogsz, plane nem kapsz havi 500 euro berleti dijat, mert ott a berlemenyek is joval olcsobbak.
Hogy a kerdezonek is valaszoljak.
Nem valtozna lenyegeben semmi. Ugyanazt csinalnam mint eddig, nem valtozna meg jelentosen az eletem, sot, leginkabb semennyire. 1 millio dollar az nem egy olyan hu de nagy osszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!