Erzsébet utalvánnyal ki tudom fizetni a nagybevásárlást?
Tescoban lehúzzák a vonalkódot, a végén a program összesíti, hogy mennyi mehet erzsébetben, és mennyi kp-ban. Nekem a múltkor egy komolyabb bevásárlásnál egy pár száz forintos tételt nem hagyott a szoftver, szóval ott nem a kasszás válogat.
Lidle-ben (legalábbis ahol én vásárolok) nem tudja a program, ott előre kell szólni, és két etapban kell fizetni, első körben az élelmiszert Erzsébet utalvánnyal, utána külön az egyebet.
Mivel itt nem szoftver csinálja, ezért apróbb tételek át tudnak csúszni (veszel mondjuk valami tisztítószert, akkor nem mindig szórakozik a kasszás), de például alkohol sosem, már egy üveg sört sem hagynak.
Ha nem szólsz előre, akkor általában kp-ban kell fizetni (lehet, hogy ha keménykedsz, akkor stornózza a tételeket, de én nem szoktam annyira ráérni, hogy ezt kivárjam, inkább kifizetem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!