Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most még csak 15 éves vagyok...

Most még csak 15 éves vagyok de junius végén már 16 leszek angliába szeretnék menni nyáron dolgozni van hol laknom csak annyit szeretnék tudni hogy milyen munkát kaphatok egyáltalán kaphatok munkát? Alapszinten tudom a nyelvet nem tudnék elveszni!

Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
És miből szeretnél mégis kiutazni meg kint megélni? Te inkább vakációzni mennél szerintem.
2015. máj. 1. 18:19
 2/4 anonim válasza:

jobban jársz, ha leteszel erről a szándékodról (szerintem)

olyan rövid idő alatt nem is biztos, hogy találnál munkát, plusz 16 évesen még a minimálbér is kevesebb

az az idő talán arra lenne elég, hogy a szükséges iratokat elintézd

és amit itthon "alapszintű" nyelvtudásnak értékelsz, azzal kint valószínűleg csak lesnél, mint hal a szatyorban, mert egy kukkot sem értenél abból, amit mondjuk a brit főnököd mondana neked :)

2015. máj. 2. 14:23
 3/4 Betyár László válasza:
Mindenféleképpen rendelkezned kell biztos pénzforrással amivel először is kimész. Ha nem találsz munkát mihamarabb haza tudj jönni. Szerintem fiatal vagy még ehhez tanulj többet, nyelvet meg persze minden mást amivel ismereteket szerzel. Egyáltalán mivel foglalkoznál? Mert Angliában lehet, hogy csak utcaseprő lennél, igaz az itteni bér kétszereséért, ha jól tudom. De ugye azt meg nem mindenki akarja csinálni, főleg ha komoly végzettséggel is rendelkezik.
2015. máj. 2. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor gyere ki, ha rokonnál lakhatsz és nem kell csak minimális pénzt adnod a kajába. Ha ezt nem tudja biztosítani neked a rokon, akkor ne is kezdj bele. Valószínű, hogy gyári-szalag munkát kapnál max. Amivel nincs is gond, tulajdonképpen. Ha végig tudod dolgozni a nyarat, és a rokon megengedi, hogy ingyen lakj, és te sem pazarlod el a pénzt, akkor egész szép kis összeget össze tudsz spórolni. Ha van valamilyen tárgyi dolog, amire gyűjtesz, vagy ha a nyár végén egy hetes nyaralásra, én mint szülő díjaznám a lelkesedésed. A rokonnak meg nagyon hálás lennék hogy befogadja a gyermekem.

Lehet pár év múlva én is egy ilyen rokon leszek. Unokahúgom 14 éves idén, lehet pár év múlva ő is előáll az ötlettel. 2-3 hónapra biztosítanám neki a gyüjtögetés körülményeit.:D

2015. máj. 2. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!