Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kelet-Európában miért nem...

Kelet-Európában miért nem lázadnak fel a munkások hogy sokkal alacsonyabb életszínvonalon élnek mint Európa nyugati felén?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 30. 22:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

igazából nem is kéne még csak olvasni sem, csak benézni mondjuk a BME videotóriumába és megnézni a gazdaságpolitika előadásokat

az pont az amúgy nem közgazdászoknak szól alapvető közgazdaságtanról

[link]

Na itt kezdődik, hogy valaki okoskodhat-e!

2015. máj. 1. 01:27
 12/34 anonim ***** válasza:
Szerinted az, aki ilyen kérdéseket tesz fel ahelyett, hogy utánanézne, eltalál a videotóriumig?
2015. máj. 1. 01:39
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
hát most ki lett neki kövezve az út
2015. máj. 1. 01:40
 14/34 A kérdező kommentje:
tehát azért nem éri el a létminimumot a magyar melós fizetése mert a közgazdaságtannak vannak alapszbályai? A német proli fizetése miért éri el?
2015. máj. 1. 01:51
 15/34 anonim ***** válasza:

nem éri el

innentől nincs is miről beszélni...

2015. máj. 1. 02:23
 16/34 A kérdező kommentje:
De eléri. PL Ausztriában 750 euró körül van a létminimum. Melóshoz csapkodnak 1100 eurót + 13-14 havi fizetést.
2015. máj. 1. 02:34
 17/34 anonim ***** válasza:
74%
akkor miért nem mész ausztriába? félsz hogy a gonosz közgáz szakosoknak lesz igaza?
2015. máj. 1. 02:46
 18/34 A kérdező kommentje:

Ausztriában élek, tapasztalom hogy a melós bér a létminimum felett van.

Engem az idegesít hogy otthon nincs felette. Mert ott szeretnék élni. Ott szeretnék lenni betanított munkás. Aki szerintetek selejt, nélkülözhető, aki nem számít.

2015. máj. 1. 02:54
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

off

A BME videotoriumról eddig nem tudtam de most belenéztem és nagyon jó. Köszi a linket!

A kérdezővel felesleges vitázni. Nem olvas, nem tanul, nem ért semmit csak mantrázza, hogy demé'nemkeresamelós...

Viszont örülök a kérdésnek a bme videók linkje miatt.

Mindig megtud az ember valami hasznosat, újat, néha még itt is a gyk-n is.

2015. máj. 1. 04:50
 20/34 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok és engem is ez zavar. Nem fogok elmenni dolgozni itthon. Dolgoztam.... mondom. dolgoztam. a lelkemet kirohasztják szaros 120 ezrekért. Szóval ennyi volt.

Netes kereskedésből élek, és tuti kimegyek nyugatra majd. Te miért nem mész ki? Miért nem vágsz neki?

2015. máj. 1. 06:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!