Szerintetek melyik jobb, az OLX vagy a Jófogás?
Szerintem a Jófogás kész romhalmaz! Sosem tölt be normálisan, fél óráig csak karikázik és aztán jelzi, hogy várakozzak. Hogyan adjak ott el, ha be se tölti a hirdetésfeladás oldalt?
Ezzel szemben az OLX hipp-hopp betölt, gyorsan ki tudok tölteni mindent és már kész is a hirdetésem. Sokkal átláthatóbb, sokkal jobb! Szerintetek mit lehetne tenni érte?
Valaki segítene?
Felteszek egy _**** hirdetést az OLX-emen, átvezérel a jófogásra.hu-ra, és ott tudom betallózni a képet stb.
És olx-en a hirdetéseknél megsem jelenik semmi, e-mailokat is a jófogásról kapok, de a jófogáson meg nem isvagyok regisztráltva, nem enged belépni ugyan azzal címmel, jelszóval mint az oly, DE KÚSZA EGÉSZ..
AZ OLX-ről átvisz a jofogásra hirdetés feladásnál, és OLX-en nem mutatja a hirdetéseket, csak a jofogáson, és nem is vagyok odaregisztrálva, akkor hol látom üzeneteket stb?
3.
szokj hozzá, hogy az OLX-en már nem lesznek hirdetéseid. Hónap eleje óta csak frissíteni lehet, újat feladni nem. És 2 hét múlva meg is szűnik az egész, tehát te most már Jófogás felhasználó vagy, az egész adatbázis át lett töltve oda, az OLX már csak emlékmű. A levelezésed és minden más a Jófogáson keresztül érhető el.
A cuccaimat az e-mailon megadott linkem tudom csak elérni!
Átirányít a jofogásra, de jofogáson nem vagyok regisztrálva, így hogy látom az üzeneteket? Nekem magas ez, olx-es belépőmmel nem enged a jófogásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!