Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerencsejátékokról hogyan...

Szerencsejátékokról hogyan lehet leszokni? Ha van egy kis megtakarításom, elcseszem tippmixen, lottón.

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, szüleim támogatnak havi 60 ezerrel koli mellett.

Általában megmarad havi 10-15 ezer, főleg, ha nem megyek bulizni, de ezt általában mindig felteszem 2-3 "tuti" meccsre, mert ha bejön, akkor lenne 40-50 ezrem, stb. stb.

Lottózok is hyakran, heti 2-3 ezerért.

1 éve csinálom ezt kb, de egyre nagyobb tétekkel játszom.

Idáig szinte sosem nyertem semmit. Tippmixen jött be eddig 30 ezer ft összesen, de az elmúlt 1 évben 150 ezer ft minuszra becsülném a kiadásomat szerencsejátékra.

Teljesen le vagyok törve, főleg, ha belegondolok, hogy a szüleim kemény munkával keresik a pénzt, én meg elcsesztem 150 ezret legalább...

Már sokszor csináltam, hogy na jó, egy utolsó 10-est vagy 20-ast felteszek, mert ha bejön, akkor nyerek vele 50-80 ezret akár, ami az elbukott pénzem fele, de ez újra lehetőséget adna arra, hogy tovább játszhassak a nyereményemből és talán kihozzam magam nullára.

Ez az egész gondolkodásmód... Szinte elsírom magam a visszaolvasás után. Típikus függő felfogás!

Mit tudok tenni jelen esetben?

Egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogy elköltöttem 150 ezer ft-ot a semmire. Néha úgy érzem, hogy felteszek inkább még 10 ezret, csak egyszer az életben jöjjön be egy 3-4x-es odds, akkor abból a nyereményből lenne esélyem kiszállni az egészből.

Valószínűleg azt fogjátok mondani, hogy egyszerű a dolog, ne játsszak...

Vagy, hogy törődjek bele, hogy elment már 150 ezer, és ne játsszak tovább.

De nem bírok!

Szeretném visszaszerezni ezt az összeget és betenni a számlámra, vagy venni belőle a szüleimnek valami nagyon hasznosat.

2015. ápr. 26. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%
Szedj fel egy nőt, mellette sosem lesz annyid, hogy eljátszd :D
2015. ápr. 27. 00:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, ha most nem hagyod abba, akkor mennyit fogsz még elbukni... nem volt még semmi drágább cucc az életedbe, amire gyűjtögetni, spórolni kellett volna? Akkor tudnád, hogy idővel biztosan megveheted az adott dolgot, vagy összegyűjthetsz x összeget, míg fogadásokkal valószínűbb h elbuksz mindent.
2016. febr. 12. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!