Szerencsejátékokról hogyan lehet leszokni? Ha van egy kis megtakarításom, elcseszem tippmixen, lottón.
Egyetemista vagyok, szüleim támogatnak havi 60 ezerrel koli mellett.
Általában megmarad havi 10-15 ezer, főleg, ha nem megyek bulizni, de ezt általában mindig felteszem 2-3 "tuti" meccsre, mert ha bejön, akkor lenne 40-50 ezrem, stb. stb.
Lottózok is hyakran, heti 2-3 ezerért.
1 éve csinálom ezt kb, de egyre nagyobb tétekkel játszom.
Idáig szinte sosem nyertem semmit. Tippmixen jött be eddig 30 ezer ft összesen, de az elmúlt 1 évben 150 ezer ft minuszra becsülném a kiadásomat szerencsejátékra.
Teljesen le vagyok törve, főleg, ha belegondolok, hogy a szüleim kemény munkával keresik a pénzt, én meg elcsesztem 150 ezret legalább...
Már sokszor csináltam, hogy na jó, egy utolsó 10-est vagy 20-ast felteszek, mert ha bejön, akkor nyerek vele 50-80 ezret akár, ami az elbukott pénzem fele, de ez újra lehetőséget adna arra, hogy tovább játszhassak a nyereményemből és talán kihozzam magam nullára.
Ez az egész gondolkodásmód... Szinte elsírom magam a visszaolvasás után. Típikus függő felfogás!
Mit tudok tenni jelen esetben?
Egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogy elköltöttem 150 ezer ft-ot a semmire. Néha úgy érzem, hogy felteszek inkább még 10 ezret, csak egyszer az életben jöjjön be egy 3-4x-es odds, akkor abból a nyereményből lenne esélyem kiszállni az egészből.
Valószínűleg azt fogjátok mondani, hogy egyszerű a dolog, ne játsszak...
Vagy, hogy törődjek bele, hogy elment már 150 ezer, és ne játsszak tovább.
De nem bírok!
Szeretném visszaszerezni ezt az összeget és betenni a számlámra, vagy venni belőle a szüleimnek valami nagyon hasznosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!