Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mosogatnál Angliában havi...

Mosogatnál Angliában havi nettó 950 fontért?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 12:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Havi 450 font ételre és tömegközlekedésre még a kisebb városokban is csak szűkösen elég.
2015. ápr. 20. 13:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Zsákutca az legtöbb ember számára. Ha érzel magadban spirituszt, hogy 6-12 hónap alatt kitörj ott a mosogatásból, és azt az iőt arrra használod, hogy helyi információkhoz juss, amik jobb munkához segíthetnek hozzá, akkor van benne fantázia.

Személyiségfüggő, és magadat csak te ismered. Ha elég pörgős vagy, tudsz kapcsolatokat teremteni emberekkel, akkor esélyed is lehet tovább lépni és egyre feljebb jutni. Ha megülsz a sarokban, munka után csak hazamész és alszol, hogy kipihend magad a következő napi robotra, akkor csalódottan fogsz visszakullogni pár hónap után. Ott kinn már abban a mosogatós környezetben biztosan nem fogsz ott nyelvet tanulni, anélkül meg az emberi munkáktól elzárod magadat örökre.

Azt a hibát ne kövesd el, hogy a 950 fontot megszorzod a mai forint árfolyammal, és káprázni kezdjen a szemed. Ott egy buszjegy sem 300 Ft, a napi cikkek, amikre szükséged lesz szintén többe kerülnek, mint itthon, és könnyen azon kapod magad, hogy hazajönni is csak úgy tudnál már gyalog, ha az English channel-t úszva szeled át.

2015. ápr. 20. 13:44
 13/21 SándorÚr ***** válasza:
100%
Egy 4-5-6 szobás házban tudsz bérelni 1 szobát havi 250-300 fontért, ez korlátlan rezsi plusz internet. Az összes többi költő pénz, kocsit ne akarjál a biztosítás horribilis... Nagyon sok huszon éves melós fiút és lányt ismerek itt kint akik majd kiugranak a bőrükből olyan jól érzik itt magukat, Magyarországra atombombát dobnának legszívesebben, sose akarnak haza költözni, minden hétvégén a sárgaföldig leisszák magukat Jack Danielsz whiskyvel. Én személyszerint nem mosogatnék, mert kamionosként havi nettó 2000felett kapok, de amúgy sok fiatalnak ez itt a Kánaán.
2015. ápr. 20. 15:01
 14/21 A kérdező kommentje:

"Havi 450 font ételre és tömegközlekedésre még a kisebb városokban is csak szűkösen elég."

havi 20-30 ezerből jobb élni otthon, amennyi pénz marad a budapesti szoba kifizetése után? Vagy a vidéki kis lakás kifitzetése után....

biztos jobb mint 450 fontból Nyugaton...

2015. ápr. 20. 15:59
 15/21 TamásTóth ***** válasza:
83%

Kérdező, miért kevered össze a betanított munkást minden emberrel?

Azt kérdezted, hogy mi mosogatnánk-e Angliában nettó 950 fontért. A válasz nem, mivel nekem meg itt sokan másoknak (akik nem minimálbérért dolgoznak, mert értenek is valamihez) jóval jobb itt M.O-n.

Mint már írtam, a kihivásért/szakmai karrierért éri meg kimenni annak, aki ért is valamihez. Melósként kint Szar itt meg mégszarabb.

A 14-esedre válaszolva: nekem kb 150 nettó marad a "szóba" kifizetése után. És ez jóval jobb, mint 450 font Nyugaton. (Tudod vásárlóerő parítás meg ilyenek is léteznek)

2015. ápr. 20. 16:37
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen. Neked annyi marad. Másnak meg mennyi marad a 70 rongyos fizetésből?
2015. ápr. 20. 17:09
 17/21 TamásTóth ***** válasza:
100%
De te nekem (és a többi gyk-snak) cimezted a kérdést, akkor miért vagy kiakadva, ha ÉN nem mennék ki mosogatni?
2015. ápr. 20. 17:13
 18/21 A kérdező kommentje:
engem a melósok érdekelnek elsősorban. Nyilvn egy jobban kereső otthon is jobban él mint egy nyugati melós. Egy melós viszont már egyáltalán nem biztos....
2015. ápr. 20. 17:19
 19/21 TamásTóth ***** válasza:
83%

Akkor a kérdésedet úgy írd ki, hogy:

"Melósok ti dolgoznátok Angliában havi nettó 950 fontért?"

De mint már írtam a melósoknak kint szar, M.O-n mégszarabb.

Sehol se fizetik túl, ha valaki nem ért semmihez.

2015. ápr. 20. 17:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Balázs takarodj már aludni inkább.
2015. ápr. 20. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!