Mennyire komoly, vagy komolytalan üzleti lehetőség az Amway hálózatépítés?

Én mást csinálok,én abban hiszek.Ha hiszel benne neked jó akkor oké,ezt te döntsd el,én nem lépnék be Amwaybe tuti,én utazási közösségben vagyok mert utazni bulizni imádok,ezért ezzel tudok azonosulni,Amway cuccokban a mosószerekben simán,szeretem is őket.De ennyi.Nem tudok vele azonosulni.
A kulcs tudsz-e vele azonosulni.

Sziasztok! A következő válaszomat máshová is leírtam, és találkozhattok vele. Csak azért írom le ide is, mert az egy kiegészítés egy régebbi hozzászólásomhoz. :
Hmmmm. Amway.
Én aktív voltam, valamely szinten szorgalmas és talán ügyes is. Csak lassú. Megváltozott az életkörülményem, és sajnos a jelenlegi munkám mellett nincsen időm rá. Amit most keresek, az sokaknak egy álomfizetés lenne, de amit ezért nyújtok, az a rengeteg idő. Gyakorlatilag Heti 5-6 napon keresztül csak aludni járok haza. Az Amway-nél ha legalább egy 15-18%-os szintet el tudtam volna érni, akkor most nem kéne ezt csinálnom. Én most is regisztrált tag vagyok, de látom, ahogy leépül az egyszer már felépített üzletem. Szomorú lenne, ha csak ezt látnám az egészben. VISZONT! Megváltoztatta az életem. Megtanított pozitívan gondolkodni. Megtanított arra, hogy mivel érdemes, és mivel nem, foglalkozni. Megtanított arra, hogy mindig észrevegyek olyan dolgokat, amit azelőtt sohasem. Franc az üzletbe! Basszus azok az emberek, akikkel együtt voltam az infókon leszoktattak a dohányzásról. Egy teljes más életminőséget kaptam azért, mert egyszer elhittem a marketingtervet. Én a Schwarz rendszerhez tartozom. És nem foglalkozom vele, hogy hányan vagyunk. Valaki megérti ezt, valaki nem. Valakinek elég, hogy alkalmazott valahol, valaki többet szeretne. Itt van lehetőség többet elérni, alkalmazottként nem biztos. Itt amire megtaníthatnak az az, hogy úgy tudsz majd pénzt keresni, hogy közben másokat is hozzásegítesz hozzá. Ez itt a lényeg. Mert a cégnél sohasem a termék volt a legfontosabb,hanem az EMBER! További szép napot mindenkinek!

Hmmm tökre tetszik amit írsz utolsó.
Mit dolgozol most ha nem vagyok indiszkrét?
Én most egy másik bizniszt tolok,én nem szerettem az MLM-et de ez olyan amit úgy érzem szívvel tudnám csinálni.

Régen árnyaltabban fogalmaztam, de ma már úgy gondolom, hogy minden hálózatépítő üzlet az új belépők félrevezetésére épül.
- Sehol nem mondják el, hogy minden új belépő csökkenti a potenciális új belépők számát.
- Mindenhol üzleti titok, hogy melyik évben hány hazai termékforgalmazó van regisztrálva az üzletben.
- Nem szokták hangsúlyozni, hogy ebben az üzletben nagyon keményen meg kell dolgozni a legapróbb sikerért is - ráadásul a munka arról szól, hogy ennek az ellenkezőjét kell elhitetni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!