Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayen pendrive-ot rendeltem...

Ebayen pendrive-ot rendeltem de átvágtak, hogy írjak a feladónak?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy 32 GB-os pendrive-ot ebay-ről. Itthon rácsatlakoztattam a gépemre, és a pendrive tulajdonságainál 32 GB-ot írt ki. Amikor viszont rámásoltam néhány fájlt, akkor csak 12 GB-ot tudtam rámásolni. Írni akarok majd az eladónak, de nem tudom hogy hogyan tegyem. Leírjam a feladónak a problémám, és "fenyegessem" meg egy Negative Feedback-kel, és írjam neki, hogy ha nem küld egy újat akkor levelet fogok írni az ebay-nek és a PayPal-nak? Vagy már most rögtön írjak az ebay-nek és a PayPal-nak és adjak neki egy Negative Feedback-et?

Illetve, ha írok az eladónak akkor, csináljak egy Print screen-t is, hogy lássa, hogy a pendrive-ra tényleg nem tudtam annyit rámásolni, amennyit kellett volna tudnom?

És ha írnom kell a PayPal-nak akkor már nekik is úgy írjak, hogy mellékelve küldjem a Print Screen-el készített képeket?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. ápr. 16. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Formázni próbáltad?

Olyan nincs, hogy a gép 32 GB-ot lát, és mégsem annyi van rajta.

Rámásolni hogy próbáltál? Ha egyben akarsz túl nagy mappát rátenni, azt általában egyben utasítja el akkor is, ha a 90%-a ráférne, és csak mondjuk két fájl maradna le. Olyankor megnyitod a mappát, és részletekben másolod.

2015. ápr. 16. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
34%

"Olyan nincs, hogy a gép 32 GB-ot lát, és mégsem annyi van rajta."

"Lehetetlen a levegőnél nehezebb repülőgépeket építeni" - Lord Kelvin, elnök - Royal Society, 1895.

2015. ápr. 16. 22:55
 3/4 anonim válasza:
Amennyiben elégedetlen vagy egy eBay-ről rendelt termékkel, illik megadni az esélyt az eladónak, hogy jóvá tegye a hibát - ugyebár az sem biztos, hogy szándékos volt. Sajnos gyakran előfordul ilyen, én 16 GB-nál nagyobb adathordozót sohasem rendelek, mert eddig az összessel probléma volt. Minden esetre ne az eladónak írj, hanem a Purchase History-ban kattints az érintett termék mellett a More Options gombra és válaszd ki a Return this item opciót. Aztán a megnyíló oldalon ki tudod választani, hogy mi a problémád, amit kommentálhatsz is. Ezt követően az eladó azt hiszem 2-3 napon belül eldöntheti, hogy hajlandó-e visszafizetni az árat vagy új eszközt küldeni. Amennyiben nem elégedsz meg az eladó által felkínált megoldással, pár nap után lehetőséged lesz az eBay Customer Support közbelépését kérni, akik végső döntést hoznak az ügyben - csak akkor kell fotót küldened, ha ők kérik, hogy igazold az állításodat. Sok sikert!
2015. ápr. 17. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ebay-en meg ilyen oldalakon gyakori az,hogy 32GB-osnak hirdetnek valamit, aztán megkapja az ember nem annyi!

Nyiss vitát,kérd vissza a pénzed.

Mert ha újat kérsz,nagy az esély arra,hogy ugyan ilyet kapsz!

Van egy program amivel le lehet futtatni,h mi mekkora ami az embernél van!

Képet viszont csatolj

2015. ápr. 18. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!