Internetes pénzkereset? Létetik valami megbizható dolog, amivel havi szinten 40-50 ezret lehet keresni?
ma 07:14
Nem tudom foglalkoztál e sportfogadással,pokerral,tőzsdével.Ha jobban belegondolsz itt sem annyi,hogy kattingatsz össze vissza.Pokernál,ha valamit el akarsz érni,akkor foglalkozni kell vele,ami igen is kemény munka,vagy pl az is,hogy üllsz a monitor elött 2-3 órát,izgulsz a pénzed miatt,az mi ha nem munka?Vagy pl a tözsde.Ha valamennyire jártes lennél benne,és nem úgy fognád fel mint oké leülök pokerezni és játszom egyet,akkor rájönnél,hogy 5-10 dollárért is meg kell szenvedni,akár 2-3 óra gépelött üléssel.Szóval valamilyen szinten sz is munka.Nyilván nem olyan mint ahogy te érted,de ezért a pénzért is meg kell dolgozni.
Pont erről beszél az előző: ahhoz, hogy valamiből pénzt vegyél ki kell, hogy érts hozzá.
Az, ahol az eredmény csak a teljesítményeden múlik (könyvelés, programozás, weblapszerkesztés) sokkal kiszámíthatóbb, mint ahol a hozzáértéseden kívül egyéb faktorok is bejátszanak (póker - a többi játékos tudása, sportfogadás - a fogadóiroda tudása, a fogadási csalások, a "véletlen").
Ha valami rendszeres pénzt szeretnél akkor érts valamihez.
' üllsz a monitor elött 2-3 órát,izgulsz a pénzed miatt,az mi ha nem munka?'
az, baratom, nem munka. az maximum az ostoba emberek remenykedese, hogy barmifele szaktudas, barminek a megalkotasa, barmilyen szolgaltatas nyujtasa nelkul a szerencse reven penzhez jussanak.
sportfogadást is ésszel kell csinálni!
én egy hónap alatt összeszedtem 90 ezeret.
Utolso: es mennyit kellett beleinvesztalni, hogy 90k osszejojjon? Es szerinted mennyi ido mulva fogod a teljes osszeget ujra sportfogadasra kolteni?
Tanuljatok mar meg, hogy a sportfogadast alkalmazott matematikusok tervezik meg. NINCS sem nyero strategia, sem stabil nyereseg, mert maga a rendszer van ugy megtervezve, hogy a jatekosok 99%-ban veszitsenek. Lehet remenykedni, lehet altatni magadat hogy neked van ra 'szisztemad', de a matematikusok okosabbak...
# 7
Nem hazudok neked én ezer Ft-al nyertem 10 ezeret utána azt mindig felraktam 1 vagy 2 saját magam utánanézett és elemzett meccsre, interneten sok helyen rengeteg dognak utána lehet nézi egy adott meccsel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!