Nem tudom mihez kezdjek, milyen lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Végzettségem szerint közgazdász vagyok, 6. éve nyomom a szakmában, de most úgy érzem elég volt az irodai munkából. Szívesebben doloznék állatokkal, növényekkel, gyerekekkel. De mindenhez végzettség kell, még a kétkezi munkához is. Mihez tudnék így kezdeni?2010. febr. 19. 14:35
1/2 anonim válasza:
Hát ha valóban ezt szeretnéd, akkor ki kell tanulnod egy szakmát. Érdeklődj a helyi ipari iskolában, hogy lehet-e, melyek a feltételek, mennyibe kerül.
2/2 anonim válasza:
Saját vállalkozást javaslom. Pl kisállat panzióhoz szerintem nem kell sok papír, ha van megfelelő helyiséged. Szakértelem persze nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!