Minek érdemes most tanulni?
Milyen képzettségű emberekre van mostanában kereslet? (neeem, inkább a jövőben, 5-6 év múlva)
Mik azok a munkák amikből meg lehetne gazdagodni? (nem mondom, hogy könnyen, inkább hamar, mert azért én nem a nyugdíjamból szeretnék eljutni Barbadosra.xdd)
E felől kétségem sem volt, de most a kérdés hogy mit érdemes tanulni.
Szeretnék valamit kezdeni az életemmel. Hiába leszek bolti eladó, hiába szeretem csinálni, attól még nem leszek gazdag, napról napra fogok élni, márpedig nem az a célom.
Nem, félreértesz.
nem az a cél.
De miért ne érdeklődhetnék? És csak úgy válaszoltok a kérdésre ha azt egyszerűen teszem fel, szóval itt teljesen mindegy, hogy én majd mit kezdek a kapott információval:D túloztam persze.
tudjátok.. nem létezik az elhíresült szókapcsolat, hogy a "szegények boldogabbak", ezt mindeni tudja. Akkor miért szégyen, ha valaki nem akarj nyomorban élni?? igen, itt, Magyarországon. Én csak érdeklődöm.. na de, ha már ezért is leszólás jár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!