Eladtam 25kg ruhát egy hölgynek de nem tetszik neki es kéri a penzt. Koteles vagyok visszaadni neki? Többi lent.
Figyelt kérdés
Vaterán ismertem meg a hölgyet vásárolt tőlem es megtetszett neki amit arulok.es írta h ha lesz ruham irjak neki es küldjek kepeket es Megbeszéljük.elso körben rengeteg játékot ruhát kütyüket vett meg es irtam h van meg..mondta érdekli kuldjem stb...azt is elküldtem neki az is tetszett es most tegnap küldtem el neki 25kg ruhát 15e adott erte abbol a posta 7200ft volt de ezek a ruhák rongyok szarok szemetek amiert o nem ad ki Ennyi penzt..meg van egy csomag amit megvett 10e ftert azt jöv héten tudom küldeni neki aminek a postája kb 5e ft lesz. Na most ezeket nem vaterán nem olc-en hanem emailben kettőnk közt vette meg es most azzal fenyeget mivel mondtam neki h nem utalok vissza semmit mert akk nekem ráfizetés mert o vissza akarja küldeni a csomagokat de nem veszem at mondtam nekih akkor törvényes utra viszi a dolgot. Most ez lehetséges? H feljelent vagy mit tud csinalni?2015. ápr. 3. 00:27
1/6 anonim válasza:
Mutattál neki képeket a ruhákról mielőtt elküldted? Ha igen, megtartottad amit reagált rá e-mailben?
2/6 anonim válasza:
Ha elküldi neked akkor te nem vagy köteles átvenni. Amennyiben a vásárlás nem az OLC-n zajlott hanem email-ben így nem vagy köteles visszavenni a terméket, mert így nem vonatkozik rád a 14 napos elállás. Másfelől ha rendőrségre viszi az ügyet akkor is tehetetlen mert ha emailben üzleteltetek, akkor polgári peres módon tehetne valamit, de az meg nem érni meg neki, mert elég sok költséggel járna neki.. Ügyvédek, egyébpapírok, stb.. Én ezt így tudom.
4/6 anonim válasza:
Jól átkúrtad, most elégedetten hátradőlhetsz. Ilyen a magyar ember, nem ?
Ha van benned tisztesség visszaadod pénzét, azt a szemetet meg kidobod a kukába. Van benned tisztesség ?
5/6 anonim válasza:
"Ha van benned tisztesség visszaadod pénzét, azt a szemetet meg kidobod a kukába."
Bár a kérdező íráskészsége nem az egekben van, én úgy vettem ki, hogy a vevő szerint rossz a ruhák minősége, nem az eladó szerint. Az ugyan nem derült ki, hogy postázás előtt látott-e a képet, de ha igen, akkor nincs nem történt csalás, vagy bármi tisztességtelen.
6/6 A kérdező kommentje:
Természetesen küldtem neki képeket! Csak nem tetszett élőben már neki.... A 4. Válaszolónak..mi az h szemetet küldtem meg mi az h át kurtam...Te vetted talán meg? Meg nem én vagyok a tipikus magyar hanem Te!- nem a kérdésre válaszolsz,nem tudod miről van szó de beleszolsz,tipikus unatkozo munkanélküli aki kommentbe játsza magát és azt hiszi nagyot mond!
2015. ápr. 6. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!