Nektek tetszik a honfoglaló?
Szerintem nagyon gagyi...átlátható, de gagyi..ez szerintem visszalépés a régihez képest..
Ti hogy látjátok?
- Nem tetszik, hogy 5 játékom van egyszerre
- Nem tetszik, hogy utána 80 percet várnom kell, hogy tudjak játszani mindössze EGY azaz EGY menetet.
- Nem tetszik, hogy új lett a kezelőfelület, de ez még tűrhető.
- Nem tetszik, hogy csak akkor találok meg embereket, ha azok éppen fent vannak.
- Nem tetszik, hogy ugyanazokat a kérdéseket dobálja újra és újra, mások pedig megjegyzik azokat és így játszanak.
- Nem tetszik, hogy 17-es szinten vagyok és 120-as emberekkel rak össze a rendszer.
- Nem tetszik, hogy szintekhez kötik az olyan dolgok elérését, mint a fő chat használata. 20 szint kell hozzá, de mivel egyszerre csak 5 menetet játszhatsz, így elég lassan lehet összeszedni a pontokat hozzá.
- Nem tetszik, hogyha bármilyen problémám akad, ami rajtam kívül 200 embernek van, akkor a sablonszöveg szerint az én 180 ezres számítógépemmel van a probléma.
- Nem tetszik, hogy a váramat már 2. szintre is csak akkor vihetem, ha a megyémben legalább 50. vagyok, ami szinte lehetetlen, mert ritkán van időm játszani.
Számomra csalódás lett ez a játék!
A mostanit.UTÁLOM,GAGYI NAGYON,a régi sokkal jobb volt.
A grafika 5évesnk való.
A csengőpengőt vagy mi a pénz neve nem lehet keresni mert csak akkor kapsz ha nyersz.Szolval nagy F*s
Volt hangulata.
De most inkább ezt ajánlom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!