Magyarországon miért nézik le a kétkezi munkát? Nálunk miért szégyen konyhai kisegítőnek, mosogatónak, raktárosnak lenni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 16:28
11/21 anonim válasza:
Ha nem érdekel más véleménye, ugyan mi a francnak írsz ki kérdést? Nyilván kell a kulimunka, de az nem élet, hogy állandóan szart laptálosz. Akinek ennyi elég, kedves egészségére.
12/21 A kérdező kommentje:
Azért írom ki mert kiröhögnek a munkám miatt a nők is. Szerintem ez szánalmas. Hogy dolgozó embereket kinevetnek.
2015. márc. 29. 13:55
13/21 anonim válasza:
Véletlen nem Balázsnak hívnak?
14/21 A kérdező kommentje:
Te is ismersz? Mi van itt?? Állandóan felismernek kérdések alapján.
2015. márc. 29. 13:58
15/21 anonim válasza:
Egy másik oldal fórumán van egy gyerek, aki pont ugyanilyen kérdéssel sírja tele a topicot és borzasztóan utálja már mindenki.
Ha te vagy az a Balázs, aki ott "por" néven fut, akkor már számtalan helyen választ kaptál, csak sírni könnyebb neked, mint magadba nézni.
16/21 A kérdező kommentje:
Én vagyok :D
2015. márc. 29. 14:09
17/21 anonim válasza:
Fúúú b+... Veled sok egyéb gond is van akkor, nem csak az, hogy kétkezi munkás vagy.
18/21 A kérdező kommentje:
Vannak velem gondok igen. Egy két lelki betegségem is van.
2015. márc. 29. 14:17
19/21 anonim válasza:
Meg igénytelen vagy önmagadra, gyakorló alkoholista vagy és senki segítő szándékú véleményére nem adsz.
20/21 A kérdező kommentje:
Vígan szánkázok lefelé a lejtőn. És nem látom a végét. De talán nem is akarom látni, jobb nekem így. Nem várok én már semmit ettől az élettől...talán még pár viszonylag normális 10-15 évet..
2015. márc. 29. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!