Mosogatnátok Norvégiában 20 ezer norvég koronáért?
Figyelt kérdés
Az bizony 700 ezer HUF. Nos, ki mosogatna Norvégiában ennyiért?2015. márc. 27. 10:49
21/28 A kérdező kommentje:
"12 óra munka, szórakozás nuku, minden kajából a legolcsóbb, buszra, metróra nem költenek, biciklivel, gyalog járnak, stb. Ha otthon is így él valaki, akkor az otthoni minimálbérből is tudna félretenni. Nyomorogni kijönni szerintem teljesen felesleges."
Én otthon minimálbérből hasonló munkával amit itt csináltam (minimálbéres a világ összes táján ez a munka) esetleg egy kis szobában tudnék megélni számlától számláig. Nyugat Európában ugyanígy kis szobában kuporogva maradt a hó végére 500 euró. Szerintem azért jobb az életszínvonal itt..
2015. márc. 27. 13:07
22/28 A kérdező kommentje:
Szerintem te Londonból írogatsz...ahol a minimálbéres szobában is csak számlától számláig tud megélni. Azt én se nevezném jobb életszínvonalnak. De a Nyugat nem csak abból a mocsok drága városból áll.
2015. márc. 27. 13:09
23/28 anonim válasza:
Ha neked ennyire szar itthon, akkor menj, veszteni valód nincs, nyilván mindnekinek torzít a véleményén az, hogy itthon jelenleg jó-e neki vagy sem.
24/28 A kérdező kommentje:
Én kint élek és szerintem meg tud élni egy proli is itt. Az tény hogy eléggé a periférián fog élni ugyanúgy mint a magyar szegények(tehát nyilván nem tud étterembe járni), de a szerény megélhetés szerintem nem gond. Otthon ez a legkisebb bérekből sajnos az.
2015. márc. 27. 13:17
25/28 anonim válasza:
Ha kint élsz és jól érzed magad, akkor viszont nem értem, hogy mi a kérdés. Azt hittem, hogy tanácsot vársz. Csak kíváncsi voltál, hogy más menne-e?
26/28 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi hogy más mit gondol erről. Otthon élve engem is hülyítettek sokan és én is azt gondoltam hogy a nyugati életszínvonal sokkal magasabb. Itt élve realizálódott bennem hogy azért olyan sokkal nem magasabb mint amennyit kukorékolni szoktak. A megélhetés nem gond a takarítóknak sem. Meg persze jobba a szociális háló. Msá különbséget nem látok.
2015. márc. 27. 13:22
27/28 anonim válasza:
Aki itthon alig tud megélni, annak bizony ez jó buli lenne (már ha lenne rá lehetősége).
Nekem annyira nem (én itthon is megtalálom a számításaimat, ezt a pénzt itthon is megkeresem).
28/28 anonim válasza:
Magyarországon 300.000Ft-ból lényegesen normálisabb életet lehet élni, annyit meg 6-10 év tapasztalattal egy kifejezetten rossz diplomával is keres az ember, ha nem a közszférában helyezkedik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!