Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hova postázzam a termékemet?!...

Hova postázzam a termékemet?! (többi lent)

Figyelt kérdés
Helló, eladtam valamit a neten, de amerikában vették meg. Kaptam egy címet, ahova kéne küldenem postán. Egy nemzetközi postázó/szállító cég megadta nekem az űrlapot, hogy miket kell kitöltenem, de nem tudom hogy melyik adat hová illik. Nem szabad lakcímet kiírni ide, légyszi írjatok egy privátot és elküldöm azt, hogy milyen infó kell a futárcégnek és a címet amit én kaptam a vevőmtől. Köszi!

2015. márc. 24. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
A pénzt megkaptad már ???
2015. márc. 24. 18:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen.
2015. márc. 24. 18:49
 3/8 A kérdező kommentje:
ezért kéne minél előbb feladnom a cuccot postán...:D
2015. márc. 24. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért nem adod fel magyar postával? Akkor magyarul van a kitöltendő feladóvevény is, azzal csak megbírkózol.
2015. márc. 24. 19:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Le tudom fordítani, csak nem tudom hogy amit kaptam címet azok közül melyik az irányítószám, az utcanév, házszám. Nincs is kiírva hogy xy street 12, pl, csak egy római szám meg egy 6-5 jegyű szám van nekem megadva valami szigeten egy usa-államban. Egyébként a magyar posta lassabb és drágább lenne, és nem érkezne meg határidőn belül...
2015. márc. 24. 19:16
 6/8 A kérdező kommentje:
De egyébként jogos a kérdés.
2015. márc. 24. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Írd be a címet a google maps-be és amikor kidobja beütöd mintha útvonalat terveznél és akkor google kiírja neked házszám - utca - "kerül" - város - ország formátumban
2015. márc. 24. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem megirhatod privibe, hatha tudok segiteni
2015. márc. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!