Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayon szart terméket küldött...

Ebayon szart terméket küldött ez a tetves kínai. Írja, hogy postázzam vissza és küld újat meg fizetni a postát. Visszaküldjem, vagy csak a posta árát bukom el?

Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Írd meg, hogy irreálisan drága a visszapostázás, sokkal drágább, mint a termék eredeti ára, és hogy a PayPal buyer protection arra is vonatkozik, ha szar terméket küld.
2015. márc. 21. 10:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Utána néztem és elvileg nem olyan brutál drága a posta.

Kb. 8000 Ft-os termékről van szó (ami így ugye semmit nem ér) a posta meg úgy 2500-3000 körüli.

Írtam a paypalnak, de szarnak rám, mert (elvileg jogosan) kéri vissza a terméket.

Egyszóval csak akkor utal a paypal ha visszaküldöm.

(Ami ugye baromság)

2015. márc. 21. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Annyira nem baromság, mert ha nem kellene visszaküldeni, mindenre rá lehetne fogni, hogy rossz.
2015. márc. 21. 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja, ez is igaz. Csak tudod, így meg ez nekem egy nagy kockázat.

Kapok valamit ami rossz és akkor még én fizessem a postát.

Mi van ha nem kapok semmit?

Vagy ha azt mondja, hogy nem érkezett meg.

De azt is mondhatja, hogy Én rontottam el.

Van aki már küldött így vissza?

Volt értelme?

Nekem ami eddig rossz volt, mind kb. azonnal visszaküldték az árát.

2015. márc. 21. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!