A behajtók mit visznek el, vagy mit csinálnak, ha nincsen pénzem, és nem tudom fizetni a tartozást?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 05:30
2/7 anonim válasza:
Csak a nagyobb összegű dolgokat...ne aggódj a hűtő marad:D Az autó meg ház vagy lakás a neveden az más téma..de hanem tudnak ilyen komoly dolgot vinni, akkor vagyontalannak nyilvánítanak és majd levonják ,ha lesz fizetésed 33,3 % -át..
3/7 anonim válasza:
anyának van másfélmillio apehtartozása...
ház nem az ö nevén van...
rossz ladánk van,még arra is azt mondta a hapsi,hogy nem érték,meg a lakásban se talált semmi vihetőt...
majd behajtja ha nyugdijas lesz,addig ugyse lesz bejelentett munkája sztem...
4/7 anonim válasza:
Ha lesz bármi bevételed, abból vonogatják életed végéig, illetve, ha szert teszel később egy vagyontárgyra (kocsi, lakás stb.), azt azonnal elviszik...
5/7 anonim válasza:
A behajtások nagy része soha nem történik meg.
6/7 anonim válasza:
én a pannonnál tartozok 140 ezerrrel. átatták a behajtóknak! Diák vagyok! Mit tehetnek velem? se ház se kocsi nincs a nevemen!
7/7 anonim válasza:
Megvárják amíg lesz. Addig is kamatozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!