Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy más oldalak...

Lehetséges hogy más oldalak is csinálnak ilyet?

Figyelt kérdés
Akik ma nézték a híradót, illetve hallották, hogy hirdetés miatt milyen számlákat postáztak ki. Ez minden oldalon így működik, hogy magadnak kell törölni a hirdetést, különben küldik a csekket egy idő után? Én azt hittem ez magától mindig törlődik egy bizonyos idő után, és csak akkor kell fizetni ha megerősíted, hogy igen is akarod, hogy még hirdessék.
2011. aug. 5. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
elmondod, hogy miről van szó? én nem néztem a híradót.
2011. aug. 5. 23:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Melyik lehet azaz ingyenes netes hirdetési oldal ahol egy hónap lejárta után fizetni kell?

Nos én is ugyanezt a kérdést tettem fel, de még nekem se jött rá válasz

2011. aug. 6. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Pedig érdekelne, mert irtó nagy bukták vannak benne. Ahogy kivettem a müsorból inkább ilyen ingatlan bizniszbe utaztak a csalók.

A lényege az volt, hogy 30 napig ingyenes a hírdetésed de ha nem töröltél ment aszámla és nem is kicsik. A baj csak az volt h egyszerűen nem engedett törölni 30 nap után és direkt mesterségesen verték fel az árakat.

2011. aug. 6. 00:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges. De egy nagyon egyszerű védekezés van ellene: el kell olvasni a felhasználási feltételeket. Igen, mindig.
2011. aug. 6. 00:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, valóban elkell olvasni az üzletszabályzokat. Ám az nincs sehol se leírva hogy elsusmákolják a kijelentkezés lehetőségét.

Egyebbként még most se tudjuk ki volt ez netes hirdető. Pedig jólenne tudni hogy elkerüljük az ilyen zsebremenő igyenesnek magát kiadó csalókat.

2011. aug. 6. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!