A Tb szerint a munkáltató október 29-én kijelentett. Ez azt jelenti hogy nem vagyok bejelentve? Rákérdeztem a főnökömnél ho mi van de azt mondja ők nem jelentettek ki. Lehet hogy az apehnál hibáztak vagy a könyvelő és a főnök nem tud semmiről sem?
Figyelt kérdés
Vagy netán hazudik?2010. febr. 16. 09:23
11/12 anonim válasza:
Elég hideg van ahhoz, hogy azt mondd, megfáztál, vagy gyomorrontás, és nem tudsz bemenni.
12/12 anonim válasza:
Én nem biztos, hogy hagyatkoznék az ügyfélkapura. Az én párom kb. 1-2 éve nincs bejelentve, az ügyfélkapu azt mutatja, hogy biztosítva van, és pl. a fogorvosnál is minden gond nélkül ellátták, nem szóltak egy szót se, sőt patikában is ki tudott váltani neki felírt receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!