Romániai életszínvonal elérte már a magyar életszínvonalat?
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 23:33
11/27 anonim válasza:
"Pl itt van egy:
[link] "
Ez az egy fore juto GDP, legfrissebb adatok szerint meg ezt vasarloero-paritassal korrigalva a ket orszagra szinte ugyanannyi, lasd wikipedia.
13/27 anonim válasza:
Mi 1,5-es? Amiben linkelsz, kizarolag a vasarloero paritas van, ami onmagaban Romanianak kedvez, mert x osszegert tobbmindent vasarolhatsz, Svajcban a legrosszabb, ott kapod a penzedert a legkevesebbet.
15/27 anonim válasza:
Az elso link 2010-es adatokat tartalmaz. A masodik meg a minimalberet jeloli, ami egy tok irrelevans ertek. Te most ezt direkt csinalod?
16/27 anonim válasza:
Miért lenne irreleváns? :D
Akkor kezdd el keresni a 2015-ös adatokat, itt várok, szólj ha megvan!
17/27 anonim válasza:
Mar irtam, wikipedia. GDP (PPP) alcim jobb-felso sarokban, "gdp per capita" sor.
Romania: $20,355
Magyarorszag: $21,239
18/27 anonim válasza:
"Miért lenne irreleváns? :D "
Azert, mert hiaba szab meg a torveny egy minimalis osszeget, ha ugysem jelentenek be teljesen, vagy csak fel normaval jelentenek be.
19/27 anonim válasza:
Én nem tudom ezt hol nézed, linkeld már be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!