Te hogyan találtál munkát érettségi és szakma nélkül?
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 13:59
1/5 anonim válasza:
A hiba ott kezdődik, hogy miért nincs érettségid, vagy szakmád? De így is találhatsz, csak ne egyből igazgatói posztokat keresgessél.
2/5 anonim válasza:
Nem vagy könnyű helyzetben, mert már sok helyre a diplomásokat veszik fel, még ha nem is kell az adott dologhoz.
Bárhova is jelentkezel, az állásinterjúkon mutasd meg hogy nem vagy sötét attól még hogy nincs érettségid.
Kezdésképpen én végigjárnám a várost, megnézném milyen üzletek, vállalkozások vannak és kb. hol lenne rám szükség.
3/5 anonim válasza:
Jelentkeztem egy ausztriai mekibe és felvettek. Lehet lenézett bevándorló vagyok de legalább annyi bért adnak hogy meg tudjon belőle az ember élni. Nálunk ez luxus.
4/5 SándorÚr válasza:
Nekem volt iskolám de vidéken nem volt munka lehetőség, így felvonatoztam Budapestre vettem egy Expressz híredetési újságot, és 1 hét múlva Érden dolgoztam, albérletet meg pesti rokonok segítettek szerezni, de 19 évesen már volt 1 szakadt öreg kocsim, szóval nagyjából így.
5/5 anonim válasza:
Sehogy, meg se próbáltam. Mire észbekaptam, hogy állás után kéne nézni, már majdnem a zsebemben volt a diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!