Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diákmunka, önéletrajz? Mit...

Diákmunka, önéletrajz? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szeretnék diákmunkát vállalni de önéletrajzot kérnek és nem tudom hogy fogjak neki. Nos az a helyzet hogy szakmai gyakorlatom nincs ezáltal nem tudok oda mit írni, vagy is hát mit kéne? Iskolai végzettségem még nincs az általános 8 osztályon kívül, mert még csak most fogok érettségin szóbelizni és ilyenkor mit írjak (12. osztály közgazdaságon vagyok meg érettségi)? Nyelvvizsgám senincsen, ezért nyelvismerethez se nagyon tudok irni de az angolt azt beszélem alapszinten. Tudnátok nekem segiteni hova mit írjak? Esetleg tudnátok nekem wordbe egy önéletrajz mintát összeállitani?

2014. máj. 21. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:
74%
Ha diákmunkára szakmai gyakorlatot kérnek, akkor küldd el őket a jó k. anyjukba.
2014. máj. 22. 04:15
 2/2 Sidel válasza:
100%

A profession.hu-n vannak önéletrajzi minták.

Kép legyen benne mindenképp, telefonszám/emailcím, természetesen a neved. Írd bele a 8 általánost kezdési és befejezési évvel, majd a mostani sulidat is (oda ne írj befejezési évet, ezzel jelzed, hogy azt most csinálod). A közgazdaságot is írd oda.

Aztán írhatsz még erősségeket: jó kommunikációs képesség, önállóság, monotonitás tűrés, pontosság, precizitás

Meg hogy miben vagy jó: pl. hogy tudod használni az Excelt, Word-öt, vagy 10 ujjal tudsz gépelni...

Szerintem még beleírhatod azt is, hogy milyen munkát szeretnél végezni, hogy mik a vágyaid: Mondjuk, hogy szeretnél közgazdaságtanhoz kapcsolódó munkát, szeretnél egy fiatalos, rugalmas csapat tagja lenni...

Ezen kívül még a települést is írd oda, hol szeretnél dolgozni. Ha budapesti vagy, akkor esetlegesen a kerületet, környéket is odaírhatod...

Én valahogy így csinálnám. Az angol alapszintet is odaírnám, persze úgy, hogy rögzíted azt is, hogy nyelvvizsgád nincs. (Azt is odaírnám, hogy érted az alapszintet... tehát pl. én azt írtam oda, hogy angol szövegértés haladó szint, beszéd alap szint. Hogy tudják azt is, hogy jól beszélsz, vagy csak a szöveget érted meg, amit eléd raknak... persze ha nagyon alap az az alapszint, akkor ne írd bele). Ja, meg azt is írd bele, hogy diákmunkát keresel, ha csak nyárra, azt is.

2014. máj. 22. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!