Szerintetek menyire jellemző/fair kiadó lakás esetén havi +5000 Ft-ot kérni amennyiben kisállattal költözne a leendő bérlő?
"bútorozottan fogom kiadni, a +5000 Ft-ról nem szeretnék lemondani, viszont korrekt szeretnék lenni, így arra gondoltam, hogy kiköltözéskor visszaadnám az állatért kifizetett plusz összeget ha az állat nem tett semmi kárt. Így az, aki pl. 100%-ig biztos benne, hogy a kutyája nem fogja lerágni a szekrény sarkát, vagy kibelezni a matracot, vagy a macskája nem kaparja le a falat, nyugodtan elhelyezheti a pénzét egy kvázi - nem kamatozó - megtakarításba, a pénz egy összegben meg mindig jól jön. "
erre van a kaució
Ha pénzt kérsz az állatért kérj, nincs vele gond. De ne bonyolítsd mindenféle "visszaadom ha nem rágta szét a kanapét, stb..).
70 az albi, 75 állattal, köszipuszi.
Akinek meg nem tetszik keresgéljen tovább.
Azt kérsz, amit akarsz, a bérlő meg eldönti, hogy ez neki megfelel-e, vagy sem.
A keresleti és a kínálati oldal eleinte messze van egymástól, de előbb-utóbb találkoznak.
Nem jellemző, szerintem nem szabad foglalkozni elkérem-visszaadommal mert ezek a dolgok soha nem jönnek ki jól. Elkezdődik az alkudozás, az nem annyit ér típusú szájhúzások és az addig jó kapcsolat az utolsó pillanatban megromolhat.
Ahogy írták: hirdetésben kiírod, hogy kutya-macska plusz 5.000,- Én boldogan kifizettem volna akkor mikor 4. hónapja kerestem lakást, de még a jó ismerős se akarta kiadni a frissen felújítottat.
Én ezt a hozzáállást sose értettem, én albérlő vagyok, macskával, nyúllal. Nem fizetek plusz pénzt csak mert egy macskát meg nyulat viszek, ha kárt tesz akkor arra ott a kaució, azért adom, miért kéne még ezen felül is pluszba fizetni még?
Mellesleg akiket ismerek azok simán kiveszik a lakást és majd ha nem engedélyezett az állat akkor titokban viszik oda... tuti ők sem fizetnének pluszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!