Nem vagyok tisztában a pénzügyi szektorral. Segítség?!
Rövid ideig biztosítóztam, bizonytalanságom miatt hagytam abba. Szeretnék alap-közép szinten elboldogulni a pénzügyi világban, pl.: hogy ne kelljen teljesen (!) másoktól függnöm, ha a későbbiekben be szeretnék fektetni,stb. Nem szeretnék én is a tudatlanok táborát erősíteni.
Milyen szakirodalmat/egyebet ajánlotok, ami(k) releváns tudást adnak? Hogyan tájékozódjak, mit olvassak, mik az alapok?
Köszönöm!
Ajaj ez elsőre elég rosszul hangzik.
Mennyi pénzt szeretnél befektetni? Ettől függ a válasz is. :)
Vagy esetleg ez egy hosszútávú terv? (milyen sulit végeztél el eddig?)
Úristen, ilyen mentalitással tuti bukni fogsz.
Te az a típus vagy aki se tanulni nem akar, se dolgozni, de pénz meg befektetés az legyen.
Tanulás nélkül nem fogsz boldogulnui, persze vannak kivételek, de tuti nem te vagy az. :)
De hol máshol tanulhatnád meg amit szeretnél, ha nem a közgázon? Tapasztalati úton szeretnél ismereteket szerezni?
Nem tudom milyen diplomád van, de sokat nem tanítottak ott neked. :) (nem sértésként mondom)
Azért mert veszel egy könyvet és elolvasol valamit, attól még nem fogsz hozzá érteni.
Természetesen a Te dolgod, azt csinálsz amit akarsz. Nem nekem fog fájni a tanulópénz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!