Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Orient Óra Menyibe kerülhet...

Orient Óra Menyibe kerülhet ha egy órás 50 000Ft adna érte?!

Figyelt kérdés
Van egy Orient automata 21 jewels-es órám rozsdamentes acélból készült vízálló szép zöld árnyalatú van rajta dátum és 14 nap Angolul és Németül 7-7. Az órást megkérdeztem, hogy igazi óraszíj nélkül menyit ér azt mondja körübelül 50 000Ft szerintetek enyiért ő venné meg és kétszer ennyit ér igazából vagy tényleg ennyit ér. Egyébként menő óra
2015. márc. 8. 19:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Hopsz elfelejtetem, hogy északa foszforeszkál ha feltöltöm körülbelül 5 óráig!
2015. márc. 8. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:

"szerintetek enyiért ő venné meg és kétszer ennyit ér igazából vagy tényleg ennyit ér."

Hát elég hülye kéne legyen, hogy pont a piaci értékét fizesse ki. Neki a haszonszerzés a célja, jóeséllyel a piaci értékének max a felét ajánlotta.

Azt javasolnám, hogy hirdesd meg valahol 100k-ért, majd meglátod, milyen ajánlatokat kapsz, ha nem megy el, időnként csökkentgesd az árat.

Esetleg egy fotót küldenél róla?

2015. márc. 8. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Órás voltam.

Ha a kolléga 50000 mond,akkor ő kevesebbért venné meg.

Az információ amit leírtál az óráról kevés. Ráadásul az Orient idehaza sajna nem komoly márka.

Itt vannak a mai modellek árral. : [link]

Az meg,hogy mi a menő...

2015. márc. 8. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
ha 50-et ad érte, akkor add el, újonnan kb ennél pár ezerrel kevesebb egy ilyen
2015. márc. 9. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!