Tippmixen bevállhat ez a taktika?
Ugyebár elég jól néz ki és biztonságos is!
Nekem az tetszik benne hogy elég neki 1.5 2.0 odds!
Én álandóan arra mentem hogy minnél nagyobb szorzóm legyen de tetszik ez a módszer is!
Ti mit gondoltok erről?
(Szerintem aki hosszútávon csinálja és bír várni annak ez jólehet!)
Azt gondolom erről, hogy egy 1,5-ös ODDS-ú kimenetel valószínűsége kb. 60%, azaz 40% a valószínűsége, hogy már az első napon megbukik a stratégia.
A 2,00 ODDS-ú események valószínűsége kb. 45%, azaz a második napon a bukás valószínűsége 55%. Folytassam?
Ez a stratégia is csak akkor ér valamit, ha mindig nyersz.
Tegyük fel, hogy brutál nagy szerencsével eljutsz a 10. napig. (Ahhoz, hogy 10 napon keresztül 45-60%-os valószínűségű eseményeket sikerrel megtippelj, nagyon nagy szerencse kell.) Felteszed az aznapra szánt ötezresedet, amit elbuksz. Oké, semmi baj, van a kasszádban 7750 ft. Felteszel belőle ötezret, amit megint elbuksz. Hogyan tovább?
Nem nehéz belátni, hogy hosszabb távon (de már viszonylag rövid távon is) nem te fosztod ki a zrt.-t, hanem fordítva. Ez a stratégia - és egyébként az összes olyan, ami pusztán a feltett téttel manipulál - önmagában csak arra jó, hogy kicsit késleltesd a bukást.
Nem olyan nehéz belátni, a középsulis matek anyag birtokában bárki utánaszámolhat, hogy önmagában ez a stratégia is miért fog bukást eredményezni.
A szrencsejátékokban a siker titka az, hogy te jobb esélyekkel indulj, mint a szervezők. Olyan kimenetelekre kell fogadni, ahol a valódi valószínűség több, mint amennyit a szervezők (jelen esetben Szerencsejáték Zrt.) tippelnek. Ha egy eseménynek 1,90-es a szorzója (azaz a számított valószínűsége 50%), de valójában 70% a valószínűsége, akkor azt mindenképp érdemes megtenni, ugyanis a nagy számok törvénye alapján hosszú távon, sok hasonló fogadásból te kerülsz ki pozitív mérleggel.
Önmagában soha nem az ODDS-ot kell nézni. Ment már el nekem poénból megtett 1,02-es szorzójú meccs is, és jött már be 5-ös feletti ODDS-ú esemény is. A nagyobb nem feltétlenül jobb.
Van ismerősöm aki munkahelyén megteheti hogy egész délelőtt a tippmix újságot bújja elemzi a tabellát el vannak rakva neki régebbi szerencse mix újságok ott is visszanézi az eredményeket tabellákat minden nap olvassa a nemzeti sportot a csapatok helyzetét illetően stb... és heti 6 nap minden délelőtt ezt csinálja már vagy 5 éve!Nem vicc!
És eddig nem jött ki még hatalmas pluszokkal inkább veszít visszanyeri amit elbukott előzőhéten... néha nyer havi kéthavi 20-30 ezret de az is inkább nettó 5 ezer a sok elbukott szelvény miatt!
Örül mint majom a farkának amikor mondom neki hogy vezesd füzetbe hogy havonta mennyit veszítettél és nyertél persze nem nagyon akarja mert szerintem ő is tudja hogy csalódás érné hó végén :D
Szerintem ez nála már csak játékszenvedély meg kell neki az nyerés mint érzés!
DE a lényeg inkább az amit az éljen írtam!
Bár nekem van egy taktikám persze nem 100%-os de eddig ez jött be nekem a legjobban!
Szigorúan csak focira!
Mikor egy csapatra alapból 2-es szorzó ALATT adnak és leviszik az odds-át minimum 0.15-el vagy többel akkor az nagy általánosságban jön!
De ebből ki kell hagyni a kupamecseket,Románokat,Törököket,Görögöket,Szerbeket,Ukránokat,Albánokat,Ázsiaiakat és egyéb ilyen kétes eredetű országok meccseit!Persze ha itt ezeknél is nagyon levitték az oddsot (0.20 vagy több és alapból 2 alatt volt a szorzója) akkor nagyon sokszor jön!
5 ezerből csináltam 30 ezeret 1 hónap alatt aztán elbuktam mert itt tanultam meg hogy ez a taktika Ázsiaiaknál nem nagyon jön be.És ugyan ez egyre jobba nő a nyeremény mert mindig nagyobb összegeket raksz be.
Most megint ezt el akarom kezdeni de most hogy mindig csak a nyeremény felét teszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!