Aliexpress-en rendelt terméknek mikortól él a csomagszáma?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy telefont, rá 2 napra postára is adta és kaptam tracking numbert de ezt ha beírom a Postnl oldalára akkor azt írja h nem található ilyen. Ez normális h nem él még a csomagszám és ha igen akk kb mikortól követhető a csomag? Egyébként egy RS kezdetű NL végű számot kaptam közte 9 számmal (RS*********NL)2015. márc. 5. 21:04
1/2 |Orfeusz| válasza:
Ez svéd postás, az ő oldalukon lesznek a legfrissebb infók. [link]
Elég változó az idő, de általában egy hét után már látható szokott lenni. Vámra számíts, amint látod, hogy vámkötelezettség rendezéséig megállítva, küldheted is a papírokat (a formanyomtatványokat megtalálod a neten is)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ez egy 110$ értékű telefon ilyenkor csak a 27% áfát kell fizetni ugye?
2015. márc. 5. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!