Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Segítség! Aliexpress-es...

Segítség! Aliexpress-es rendelés, pénzátutalás?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy terméket, de a végénél, az átutalásos résznél bal felső sarokban van a termék meg az ára, valamint a számlaszám(vagyis gondolom az). Nem engedte átutalni az összeget, mert túl rövid a szám. Rossz számot néztem, vagy tényleg kevés(14 számjegy)? Vagy csak én fogtam ki egy ilyet és a többinél jól van megadva?

2015. febr. 24. 15:25
 1/3 Hintalow ***** válasza:
100%

A magyar számlaszámok 16 vagy 24 számjegyűek.

Mivel az aliexpress kínai cég, valószínű, hogy az egy kínai szlaszám lesz (de minimum külföldi)

Nemzetközi utalásnál nem fog problémázni a szlaszám helyessége miatt, mert nem is ellenőrzi az utalás megadásakor.

Ugye nem belföldi forint utalásként akarod megoldani.

Amúgy magánvéleményként nem erőltetném az utalást, szinte minden magyar banknál a nemzetközi utalások 2-3000 Ft-os minimum díjjal rendelkeznek, ráadásul ha utalással fizetsz, és valami probléma adódik (nem jön meg az árú, sérült, rosszat küldenek) akkor semmi lehetőséged nincs arra, hogy visszaszerezd a pénzedet, csak a másik fél segítőkészségében bízhatsz.

Kártyával fizetni nincs lehetőséged?

2015. febr. 24. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Többször vásároltam az oldalon minden gond nélkül.Én kártyával fizetek,ez az egyszerű,szerintem te is tedd azt!

Kártyaszám és adatokat kér.

2015. febr. 25. 08:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne utalással fizess mert úgy igen drága lehet... kártyával fizess, sokkal egyszerűbb is.
2015. febr. 25. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!