Ti mennyit spóroltatok a híres "rezsicsökkentéssel"?
Hát akkor tuti nőtt a fogyasztás is.
Az én számlámon ki van mutatva (gondolom mindenkién), hogy mennyit takarítottam meg, kb. 50 ezer.
Biztos van, ami nőtt is, ahogy írják, pl. a banki költségek. Szerintem ez kb. havi 1000 ft, de nem tudom pontosan.
viszont az utóbbi hónapokban megfigyeltem, hogy pl. a hús olcsóbb lett mindenhol. kb. 1 éve volt, hogy 1700-ért adták a csirkemellet a tescoban. múlt héten 1050-ért láttam. sertés is olcsóbb, 1000 alatt hozzá lehet jutni, ami pár hónappal korábban 1300-1400 volt. ez is ennek a hatása, volt is róla szó korábban, hogy csökkenni fog az áruk, először a csirkéé, mert az "forog" a leggyorsabban.
Áram csökkent évi 3158 Ft-al, kukadíj nőtt régen 850Ft/hó szemben a jelenlegi készenléti díj 1545Ft+a tényleges ürítések ára heti 675Ft, most ebből az emelt árból engednek el :(
Víz régen nem volt kötelező rákötni a vezetékes fosatóra, most kötelező, tehát vehetem a palackos vizet ha inni szeretnék valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!