Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék szert tenni egy...

Hogyan tudnék szert tenni egy saját Avatárra?

Figyelt kérdés
Kit kell felkeresni hozzá? James Cameront? Vagy a NASA-t? És mennyibe kerül ez az egész (pl. a gép, amivel bele lehet lépni, meg maga a test)? Sok idő, amíg a DNS-emből kifejlesztik? Vagy vannak ilyen előregyártott, mindenki számára használhatóak is? Gyors segítséget várok plz!
2010. febr. 13. 17:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
most összetörted a lelki világát:(
2010. febr. 15. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem mondod komolyan, hogy nem viccből tetted fel a kérdésed...

Szerintem kb. 50-60 év múlva jut el a technológia arra a szintre, hogy ilyen lényeket lehessen csinálni (de akkor se fogja senki sem finanszírozni), de a "gondolattal való irányítás"-hoz szükséges technológiák létrejöttének idejét még megbecsülni sem tudom, mivel ezek iszonyatosan bonyolult dolgok.

Az pedig, hogy elhagyjuk (ezalatt embereket értek, nem űrszondákat) a Naprendszert, nem valószínű a mi életünkben. Lassan 40 éve már a Holdon sem járt senki...

U.i.: De ha mégis lenne $6000 milliárdod, akkor semmi sem lehetetlen :P

2010. febr. 15. 14:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Amúgy azt írd már meg, hogy mi célból tetted fel a kérdést.

(Puruttya/unalom/kíváncsiság mások reakciójára stb...)

Amennyiben pedig komolyan gondoltad, akkor pedig leírnád a korod? (kíváncsi vagyok, hogy hol van az a kor, ahol az ember még nem tud különbséget tenni a filmek és valóság között)

2010. febr. 15. 15:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogy kicsit jobb kedved legyen, leírom, hogy lehet SAJÁT AVATAROD :D Nekem is van.

Az avatar olyan kis képecske (80x80-as pixel méretű), melyet a felhasználók közzétehetnek fórumban, blogban, vagy egyéb helyeken.

2010. febr. 15. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!