Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mitől erősödött vissza a forint?

Mitől erősödött vissza a forint?

Figyelt kérdés
Most pillantottam az árfolyamra, és meglepve láttam, hogy 303 ft egy euró. Az év elején még stabilan 320 felett járt, és én azt hittem, úgy is marad. Mondták is akkor, hogy a kormányt és a Nemzeti Bankot nem érdekli az árfolyam, jobbnak is gondolják, ha gyengül, mert a devizahiteleseket már nem fogja érinteni. Mi változott azóta?

2015. febr. 27. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Elbukta a FIDESZ a 2/3-át, ami a demokratikus világ szerint egy jó dolog, hiszen - talán - megakadályozza az ellenzék a szabad gazdaság teljes tönkretételét. Ami ugye befektetői szemmel pozitív.
2015. febr. 27. 17:42
 2/2 anonim válasza:
talán több dolog is hatással van rá, mindenesetre egy biztos a görög válság is !! az euró nem csak a forinttal szemben gyengült, amerikai dollár, svéd dán korona.. Sorolhatnám.. Persze csak kisebb mértékben.
2015. febr. 28. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!