Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most ajánlottak Faberlik...

Kicsikata1985 kérdése:

Most ajánlottak Faberlik céget mijen uzlet mert most vettek be és nemtudom de lehet átverés sok pénzt igérnek ki segiteni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Kicsikatám, te 30 éves vagy, és ilyet kérdezel?!?
2015. febr. 25. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak egy újabb ócska bepalizós mlm. A sok pénz ígérete arra megy ki, hogy téged is bepalizzanak, mert nekik attól fog jobban menni, minél több embert toboroznak maguk alá. Aztán csószor az emberek egy forintot sem látnak utána a "sok pénzből". Ne legyél madár, nem foglalkozz velük.
2015. febr. 25. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Második, ha ennyit tudsz, inkább maradj csendben! Most komolyan.. mit tudsz te erről? Mégis mivel paliznák be? Mégis mi lenne abban jó bárkinek, ha sokan vannak alatta? Ennyi erővel bmeg a sírásónak a legjobb. Azalatt rengetegen vannak!
2015. febr. 25. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:

"ha sokan vannak alatta? Ennyi erővel bmeg a sírásónak a legjobb. Azalatt rengetegen vannak!"

Ha ennyire lesarkítva látod csak a dolgokat, akkor nem hinném hogy méltó partner lennél ahhoz hogy ezt értelmesen megvitassuk...

2015. febr. 25. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:

"hogy ezt értelmesen megvitassuk"

ROTFL! :D Fogalmad sincs az iparágról!

2015. febr. 25. 20:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Túl sok fogalmam van róla. Ezért is nem foglalkozok vele. :)
2015. febr. 25. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindig megmosolyogtató, amikor a hülyeség magabiztossággal párosul.. ;)
2015. febr. 25. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez nem rád igaz? Ugyan is te viselkedsz úgy, mintha teljesen belelátnál a fejembe, közben meg fingod sincs a véleményemről, tapasztalataimról. De én ezt itt le is zárom, nem folytatom tovább.
2015. febr. 25. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:

"mintha teljesen belelátnál a fejembe, közben meg fingod sincs a véleményemről, tapasztalataimról"

Feltettem pár kérdést. Ez pont azt mutatja, hogy nem látok bele a fejedbe, ezért kérdeztem. És igen, fingom sincs a tapasztalataidról, ezért kérdeztem rá. Te meg jól nem mondtál semmit. Ez el is árult sok mindent...

Általában minden szakma legnagyobbjai szokták mondani, hogy sok mindent nem tudnak még, és sok a tanulnivalójuk. Ezért írtam, hogy fingod sincs róla, mert ugye a szakma nagyja vagy. De nem, te leírtad, hogy neked bizony "túl sok fogalmad van róla".. :) Hát igen. Amikor a profik szerénykednek, neked egyenesen túl sok a tudásod. :) Igen. Tudom... Tényleg érdemes lezárni, valóban nem vagyunk méltó partnerek..

Búcsúzóul: csak arra vigyázz, nehogy még véletlenül valamit megtudj az iparágról, a végén még túlcsordul az agyad! Inkább úton-útfélen okádd ki a sok "okosságot" a fejedből, hátha ürül kicsit!

2015. febr. 25. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!