Most ajánlottak Faberlik céget mijen uzlet mert most vettek be és nemtudom de lehet átverés sok pénzt igérnek ki segiteni?
"ha sokan vannak alatta? Ennyi erővel bmeg a sírásónak a legjobb. Azalatt rengetegen vannak!"
Ha ennyire lesarkítva látod csak a dolgokat, akkor nem hinném hogy méltó partner lennél ahhoz hogy ezt értelmesen megvitassuk...
"hogy ezt értelmesen megvitassuk"
ROTFL! :D Fogalmad sincs az iparágról!
"mintha teljesen belelátnál a fejembe, közben meg fingod sincs a véleményemről, tapasztalataimról"
Feltettem pár kérdést. Ez pont azt mutatja, hogy nem látok bele a fejedbe, ezért kérdeztem. És igen, fingom sincs a tapasztalataidról, ezért kérdeztem rá. Te meg jól nem mondtál semmit. Ez el is árult sok mindent...
Általában minden szakma legnagyobbjai szokták mondani, hogy sok mindent nem tudnak még, és sok a tanulnivalójuk. Ezért írtam, hogy fingod sincs róla, mert ugye a szakma nagyja vagy. De nem, te leírtad, hogy neked bizony "túl sok fogalmad van róla".. :) Hát igen. Amikor a profik szerénykednek, neked egyenesen túl sok a tudásod. :) Igen. Tudom... Tényleg érdemes lezárni, valóban nem vagyunk méltó partnerek..
Búcsúzóul: csak arra vigyázz, nehogy még véletlenül valamit megtudj az iparágról, a végén még túlcsordul az agyad! Inkább úton-útfélen okádd ki a sok "okosságot" a fejedből, hátha ürül kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!