Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tőzsde. Demóban jól megy...

Tőzsde. Demóban jól megy belevágnék. Nem e átverés? +500 kereskedőplatform

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi a +500,vagy más tőzsdei kereskedőplatform használóitól,hogy mi a tapasztalatotok éles valódi pénzzel való kereskedéssel?

Konkrétan egy félelmem van. Amint átváltok valós pénzzel való kereskedésre lehúznak valami úton módon. Meg kell adni ugyanis sok sok személyes adatot,és mint mindég az ilyentől félek. Eddig jól megy a kereskedés. Pár hete kezdtem bele kihagyásokkal,apró letéteket tettem fel a demó verzióban,hogy azzal szerezzek gyakorlatot,amivel indulni fogok.

Valódi pénzre váltás után megjelenhetnek e olyan váratlan költségek,amik demó verzióban netán elmaradtak tudom is én átverés céljából? Nem bízok benne,mert túl szép ahhoz,hogy igaz legyen,de szeretnék mégis belevágni,elvégre idáig jól ment,és jól kereshetek vele.

Nos volna valaki,akinek van némi tapasztalata ezzel kapcsolatban,esetleg pont ezzel a kereskedőplatformmal működik ő is valódi pénzekkel játszva? Észrevételeiteket nagyon megköszönném,és esetleges tanácsaitoknak is nagy hasznát venném.

Mindenesetre köszi előre is a válaszolóknak.

Szép napot!

2015. febr. 17. 16:00
 1/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nekem sosem sikerült túl fényesre így nem vágtam bele, ismerős vett már ki százezres nagysaágrendű pénzt (valóban meg is kapta), illetve bukott is el a nyereségéből. Összességében pozitív az eredménye.
2015. febr. 17. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:

A Plus500 felejtős, inkább egy komolyabb cégnél demózz, pl. tudom javasolni az Oandát.

A másik dolog, hogy néhány hét tapasztalat semmi, majd ha egy év után is pluszban lesz a demó számlád, akkor esetleg érdemes elgondolkodni az éles kereskedésen.

2015. febr. 17. 18:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

1/

2/ A felejtős alatt mit értesz pontosan?

Eddig folyamatosan sikerült mindig pluszban zárni. Az első két kereskedésem volt minuszos,de akk az ijedelem miatt,és mert ezresekkel játszodtam euróban. Most 100 eurókkal nyitok,és pluszban zárok. A legjobb zárás 260 eurós volt. Próbálom rövid időközönként jól lezárni,és újat nyitok. Ma eddig összejött 700 euró 100 eurós nyitásokkal. Persze demóban. Sajnos még érdeklődnöm kell a biztonság kérdése miatt... De lehet belevágok mégis meglátjuk mi lesz alapon,de sok pénz,ha kitol velem a szolgáltató valami megemlítetlen plusz fizetési díjjal....

2015. febr. 17. 19:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Hali! Újraértelmeztem a válaszokat,és az előbbi katyvaszt javítanám. Asszem fáradok. :-)

1-es válaszolónak:Köszi egyes válaszoló! Ha esetleg bővebben tudnál róla mondani valamit,hogy mit hogyan csinált,esetleg megkérnéd,hogy írjon rövid beszámolót akár privátban is? Kivenni lehet pénzt jó hír,de mi az út amit be kell járni addig. A buktatókra lennék kíváncsi,ha vannak netán.

Itthon ugyanis megemlitettem,hogy mennyire jól megy,és leszóltak,hogy átverés. Ez elültette bennem a kisördögöt,de lehet okkal. Ha tudsz valami pontosabbal szolgálni kérlek üzenj!

További minden jót mindenesetre.

2-es válaszolónak:Köszi neked is a választ! A +500-ra a felejtőset úgy értelmezzem nem érdemes azzal foglalkoznom (ha igen miért?),vagy másképp?

Az oldalról,amit küldtél röviden mondanál egy két szót így elsőre teljesen idegen,és nem éppen tetszős,de mindenképp belenézek jobban.

A tanácsot köszi!

Jelenleg egy terven dolgozom,ami folyamatos nyerést hoz. Eddig bevált. Remélem ezután is befog.

De addig is tájékozódom még a platformok felől,amik már igazi pénzt használnak. Másutt is szétnézek.

Köszi nektek még egyszer!

2015. febr. 17. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez ugye megvan?

2015. febr. 17. 20:30
 6/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nyilván lehet hozni negatív és pozitív példákat is. Én az egész tőzdézést szerencsejátéknak tartom, szóval én magam ezért sem kezdtem bele komolyabban. Sajnos nem tudom, hogy pontosan hogyan és mint működött az ismerősnek, mikkel kereskedett egyáltalán. Annyit tudok, hogy befektetett kb 30000Ft-ot, egyszer kivett 300000-et, egyszer 100 körül, többször volt még 100000 fölött, de végül elment mind. Nem a frankkal, még tavaly volt. De gyakorlatilag folyamatosan gép előtt volt, vagy ha utazott akkor telefonon figyelte mi történik.
2015. febr. 18. 07:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszi a hozzászólást! Segített összegezni egy két dolgot. Az viszont,hogy várható e nem említett költség,amit a szolgáltató kizsebelés célján üt rám úgy vélem nem valószínű. Ez lett volna a kérdés valódi célja. Megtudni érhetne e váratlan eddig nem közölt költségek. De ahogy hallom eddig csak az árfolyamváltozások adta rossz irányba fogadások vitték csődbe a tőzsdézőket. Nagyon remélem sikerül a jó irányba fogadnom többször!

És köszi a hozzászólásokat! A továbbiakban is elfogadok válaszokat. Meglátásokat. Véleményeket. Mindegyik hasznos lehet. Köszi szépen nektek!

2015. febr. 21. 18:58
 8/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha jól emlékszem valamennyit levont a szolgáltató kifizetéskor (néhány %). De többet nem veszíthetsz el, mint amennyit befektetsz. Azt viszont akár mindet is.
2015. febr. 21. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:

"De többet nem veszíthetsz el, mint amennyit befektetsz. Azt viszont akár mindet is."

Devizaáttételes kereskedelemnél (tény, nem mondta a kérdező, hogy ezt akarja, csak valószínűsítem) jóval többet is elveszíthetsz mint amit befektetsz, ez a baj. És ez az egyik legkockázatosabb befektetési forma.

2015. febr. 21. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!