Jártatok már úgy, hogy több pénzt kaptatok a pénzkiadó automatából? Ha megtörténne Ti mit tennétek?
Én még nem jártam így.
Egyébként nem az autómata tévedett, hanem az a személy és vagyonőr, aki az automatát feltöltötte. Rossz címlet keveredett a kazettába.
A pénzkazettákat, amelyeket beraknak ugyanis az a személy és vagyonőr tölti meg pénzzel, aki a kazettákat cseréli. Ominózus eset során következő cserénél a hiba ki fog derülni, ugyanis a kazettákban lévő maradék pénz nem fog eggyezni az automata könyvelésével. A különbséget majd a fizetéséből vonják, ha mázlija van és csak az az egy bankó nem passzolt oda, akkor csak annyit, amennyivel te kaptál többet.
Kedves negyedik, én voltam a második.
Sajnos nem tudnak utánna járni hogy ki vette fel a rossz címletet, ennélfogva bevasalni sem tudják rajta. Annyi történt, hogy pl. az 1000 Forintos címleteket tartalmazó kazettába belekerült egy db 5000 Forintos. Ez emberi hiba, a gép kiadáskor elkönyvelte 1000 Forintnak, hiszen az automata az 1000 Forintos címleteket tartalmazó kazettából adott pénzt, de azt már nem tudja, hogy ténylegesen annyi volt e. Ennélfogva nem tudják, hogy ki és mikor vette fel a nagyobb összeget, a hiányt, amely elszámoláskor keletkezikm pedig az illető személy és vagyonőr fizetéséből pótolják, aki a pénzkazetták feltöltését, szállítását és cseréjét végzi.
szövegértés pajti, szövegértés!
"...és ha hiba folytán ad többet amit vissza tudnak keresni..."
elemzem neked:
és ha hiba folytán:
elemzés, hiba történt ami miatt többet ad visza
és itt jön a kulcs a mondatomban:
"amit VISSZA TUDNAK KERESNI"
tehát arra a hibára írtam amit vissza lehet keresni, pl többet adott ki mint kellett volna vagy hasonló.
ne haragudj ha paraszt módon írtam ,de eléggé fel tud húzni mostanában, hogy az oldalon mászkáló emberek nagy része képtelen 1-2mondatot is értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!