Melyikkel járok jobban? Ha OTP-s automatából veszek fel nagyobb összeget, vagy átutalok?
Figyelt kérdés
kb 90-100 ezer ft összegről van szó, ha ez segít valamit a válaszban2011. ápr. 22. 11:29
1/4 anonim válasza:
Az utalás minden esetben olcsóbb.
2/4 anonim válasza:
Attól függ milyen számlacsomagod van.
Ha pl Tempo, akkor havi kétszer ingyenes a kp felvétel otp-s automatából. Azt is nézd meg mennyi a napi limited, ha kevesebb mint amennyit fel akarsz venni, előbb állítsd át, csak utána próbálkozz.
Utalásért mindig kell fizetni, az otinál nem is keveset...
a honlapjukon tájékozódj, persze azt nézd meg, h melyik számlacsomagban vagy
3/4 anonim válasza:
Ja és még annyit, h az otp-s maestro kártyára vonatkozik az ingyenes kp felvétel (ha van ilyened a számlacsomagodhoz rendelve) ha mondjuk dombornyomott mastercarddal veszel fel pénzt az nem ingyenes akkor sem, ha még nem használtad ki a havi ingyenes keretedet.
4/4 anonim válasza:
Én otp junioros vagyok, 150 ezret utaltam OTP bankból ERSTE-be, személyesen 408 ft volt a költsége. Neten olcsóbb lett volna ugyanez a tranzakció.
A pénzfelvétel diját sajnos nem tudom, de ennél szerintem nem lenne olcsóbb az sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!