Milyen nyári munka van Békés megyében 14/L számára?
1. én nem irtam ki ilyen kérdést 1-szer sem
2. tudom h fiatal vagyok és pont azért kérdeztem h tud e valaki munkàt nekem
Tudod, aki a gimnáziumával akar felvágni, az legyen olyan okos, hogy legalább egy minimum Fazekas-szintű iskolát, vagy egy nemzetközi iskolát ír, ahol IB-t fog csinálni, majd pedig a Princeton-on csinál orvosit. Amíg nem ezt fogod csinálni minimum, addig ne gyűlölködj névtelenül, ismeretlen személyek ellen az interneten. Ha elvégzed, akkor pedig eszedbe sem jutna ezt csinálni. Az általad oly nagyra tartott (valószínűleg vidéki) iskoládról soha az életben nem hallottam, pedig ismerem a jó nevű iskolákat, nézegettem a középiskolák toplistáját.
Ekkora arccal amúgy nyugodtan menj modellkedni, pont oda való vagy. Vagy bélyegezni. Azok pont az ilyeneknek valók, mint te vagy.
Vagy ha már orvos akarsz lenni, akkor menj el egy kórházba gyakorlatra, ott legalább egy kis emberség is csöpögne beléd talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!