Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha nincs egy...

Timberwolf kérdése:

Mit lehet tenni, ha nincs egy adott megyében munka?

Figyelt kérdés

A megyeszékhelyen lakom, de egyszerűen nem találok munkát. Érettségivel rendelkezem, nyelvismeretekkel, felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel. Tartalékom nincs, nem tudtam félretenni.

Ha a megyében nem találok munkát, viszont máshol, más megyékben találok olyan munkát, ami passzolna hozzám mi a teendő? A munkáltató támogatná az átköltözést vagy ideiglenes szállást hol lehetne találni ilyen esetben? Egyéb ötlet esetleg?

Leszögezném, hogy nem büdös a munka, anatómiai okok miatt például nem bírnám a szalag melletti munkát.

#munka #másik megyében
2014. júl. 14. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem támogatja egyik cég sem az átköltözést, hacsak nem olyan munkát kapsz ami szállással jár. De még ebben az esetben is neked kell megoldani az odautazást, és legalább 2 heti szállást fizetni előre kaució gyanánt.

Ha az a terved, hogy más megyeszékhelyre mész dolgozni, akkor előre gondoskodnod kell az anyagiakon.

Vagy ha van ismerős, rokon, akkor megkéred, hogy az első fizetésig szállásoljon el.

2014. júl. 14. 10:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem egyedül élsz itt a világba, tehát vannak rokonaid, barátaid.

Keresel munkát más megyébe, keresel egy kiadó bútorozott szobát a környéke, fogod az utazótáskádat, és mész dolgozni.

Az induláshoz szükséges összeget a szoba bérlésére meg a megélhetésre kölcsönkéred, majd az első fizudból megadod.

A második fizetésedből meg ha külön lakást akarsz, félreteszel, a harmadikból is, így a kaucióját egy garzonnak máris ki tudod fizetni.

Szerintem ennyi lenne.

2014. júl. 14. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
De ha másutt is csak minimálbért kapsz, Ami nagyon valószínű, akkor ott vagy, ahol most. Dolgozol, de mire kifizeted az albérletet és a rezsit, nem marad pénzed kajára.
2014. júl. 14. 10:47
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Akkor tanulj valamit mert sima érettségivel szalagmunkán kívül nem nagyon fogsz mást találni. Felhasználó szintű számítógépes ismeretekkel mai világban még egy 8 általánossal rendelkező is ért.
2014. júl. 14. 10:58
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

10:58

talán te fizeted a tanulmányait?

2014. júl. 14. 11:13
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a tanácsot. Majd lesz valahogy.

És leginkább nem a számítógépes ismereteimet emelném ki, ami azért mélyebb, mint amit egy 8 általánossal rendelkező képes elsajátítani (csak ugye papírja nincs az embernek róla, mert ma már minden vacakhoz az kell), hanem a nyelvismereteimet. És igen, tanulni nem könnyű. Viszont lenne rá hajlandóságom, csak ahhoz is pénz kell. És fiatalon valahogy nem diákhitel törlesztéssel indítanám az életet.

2014. júl. 15. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:

# 5/6

Első szakma pl 2x éves korig ingyenes. Kifogást mindig lehet találni.

2014. júl. 15. 13:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Valóban. 21 éves korig. Én már elmúltam ennyi. Kötekedni mindig lehet....
2014. júl. 16. 06:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értem miért ekkora farok erre néhány válaszoló. Természetesen teljes részletébe még jó hogy nem írom le a problémát, okokat, hogy pl ennyi idősen miért csak érettségim van még, hanem csak a lényegi részét és arra vártam választ. A többi k...ára magánügy.

A kérdést törlöm. A normális válaszokat köszönöm!

2014. júl. 16. 06:44
 10/10 anonim válasza:
BETÖRÉSRŐL HALLOTTÁL MÁR?!? LEGYÉL TOLVAJ, TE SZERENCSÉTLEN!!!
2014. júl. 31. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!