Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hagytatok már el pénzt?

Hagytatok már el pénzt?

Figyelt kérdés
ha igen mennyit?
2010. febr. 12. 16:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igen, 1000 forintot, de amikor visszafordultam, megláttam az úton. Szóval mégsem hagytam el.
2010. febr. 12. 17:05
 2/19 anonim ***** válasza:
Én a pénztárcámat,amiben benne volt a havi kajajegyem,egy arany karláncom,és kb 5000ft.Ennek kb 9 éve.Ott hagytam egy telefonfülkében.Tiszta béna voltam.
2010. febr. 12. 17:07
 3/19 anonim ***** válasza:

Fúúú, sokat és sokszor :D

Általában 10E Ft körül szokott eltűnni a pénzem. Az elején azt gondoltam, hogy folyton elhagyom, mert annyira kétbalkezes vagyok, aztán megfordult a fejemben néha, hogy talán a baráti társaságomból valaki enyves kezű... :D Hát nem tudom, de tény, hogy folyton megcsappan rejtélyes körülmények között a büdzsé... :D

De rendszeresen hagyok el pl.: telefont vagy komplett táskát. Telefont eddig 5-ször hagytam el kb, táskát meg egyszer, de az emlékezetes volt, mert benne volt az összes spórolt pénzem, az összes iratom, amiket hónapokig kellet csináltatni és egy pótolhatatlan szuvenír külföldről. :( :D

Hagytam már el a cipőmet is iskolába menet, de akkor még csak 12 éves voltam, szal az nem számít. :D Bár anyunak lehet, mert neki kellett cipővel beszáguldozni a suliba... :D

Kulcscsomót csak egy milliószor hagytam el... :D Szal jah, nem vagyok túl szerencsés alkat... :S

2010. febr. 12. 17:10
 4/19 anonim válasza:
hajaj....5.000 ft-ot '95-ben, aztán egy ezrest elégettem itthon a kazánban, mert bennefelejtettem a cigisdobozomban, és mivel kiürült, rádobtam. mire észbekaptam már késő volt. aztán egy 5.000-es kajajegyet kimostam az ingzsebben, 60 fokon. hááát. nem maradt belőle sok.
2010. febr. 12. 17:11
 5/19 anonim ***** válasza:
többször kisebb összeget, de azok nem voltak jelentősek. De amikor egy 10.000 ftos esett ki a zsebemből a buszon.....ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, az nagyon fájt.
2010. febr. 12. 17:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Igen, egyszer eltűnt 10 ezer forint a zsebemből, egy apró tárcával együtt; szerencsém volt, hogy egyzsebes tárca volt, kis béndzsaság, és iratok nem voltak benne. Bevásárlóközpontban hagytam el, nem tudom, hogy kiesett-e, vagy szánt szándékkal vették-e ki. Mindenesetre azóta nem teszem a zsebembe a tárcámat. :)
2010. febr. 12. 17:27
 7/19 anonim ***** válasza:
egyszer egy ezrest. de máskor találtam is egy ezrest, úgyhogy most nullszaldós vagyok :)
2010. febr. 12. 17:28
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem, de a szüleim már mostak ki ruhazsebben benne maradt papírpénzt. :-)
2010. febr. 12. 17:37
 9/19 anonim ***** válasza:
A múltkor a kutyám bezabált egy ezrest:)Kis cafatkák maradtak csak belőe:)))))))
2010. febr. 12. 17:38
 10/19 anonim ***** válasza:
Mármint a pénzből:D
2010. febr. 12. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!